Doa doa menguatkan zakar dan tenaga batin1) Agar Tua Kembali Muda.

Jika anda terasa lemah sendi tulang dan lesu urat geramat kerana sudah lanjut usia (sudah tua), anda tidak seharusnya berserah begitu sahaja. Tenaga anda masih dapat dipulihkan sekiranya anda amalkan doa di bawah ini setiap hari selepas sembayang Asar atau Isya’ sebanyak 7 kali. Insya-Allah akan pulihlah tenaga batin anda seperti tenaga anak muda layaknya.

Inilah doa yang perlu diamalkan.

Bismillah Hiroh Man Niroh Him
Yaa wahidul baqil qawiyul mathin. In nalloha qawiyun, ngazizun, yaa qawiyu biroh matika yaa ar hamar roohimin.

2. Terapi Seksual Gangguan Sihir (1).

Atas permintaan dari Pelanggan-pelanggan dan teman-teman saya yang begitu mengharapkan mendapat Rawatan penyembuhan terkena Sihir Gangguan Seksual. Di sini di perturunkan cara-cara merawatNya. Jika ada keyakinan Insya-Allah amalan ini berjaya menghapuskan sihir-sihir tersebut. Semuga bagi pembaca-pembaca blog juga dapat menafaat bersama.

Bacakanlah ayat-ayat di bawah ini sebanyak 7 kali pada air, lalu airnya itu dibuat minum dan digunakan untuk membuat permandian (ia itu pada mereka yang terkena sihir itu) selama 7 hari berturut-turut. Insya-Allah sihirnya akan gugur. Sekiranya masih belum terhasil buatlah beberapa kali ulangan. Dan banyaklah berdoa kepada Allah.

1) Surah Yunos 81-82.

Qola Musa maa jiktum bihis sihru innol lohha sayubthiluhu innol lohha laa yuslihu ngamalal mufsidin. Wayuhikkul lohhul hakqo bikalimaatihi walau qarihal mujrimun.

2) Surah Al-’Araf 117-122

Wa awhainaa illa musa an alqi ngasaaka faiza hiya talqofu mayakfikun. Fawaqo ngal hakqu wabathola maa kaanu nyakmalun. Fa ghu libu hunaa lika wan qolabu sho giriin. Wa ulqiyas shaharotu saajidin. Qolu aaman na birobbil ngalamin. Robbi musaa wa haarun.

3. Surat Thaha 69.

Innama sona ghu kaidu saa hirin walaa yuflihus syaahiru haisu ataa.

Untuk mengelakan kesalah bacaan dan bunyi yang betul. Sila rujuk pada kitab-kitab suci Al-Quran, kerana tulisan rumi kekadang mempunyai kata bunyi yang berbeza.

3. Terapi Seksual Gangguan Sihir (2).

Ambilah bekas berisi air, dan bacakan kepadanya surat Al-Ikhlas, Al-Falaq, An-Nas (Al-Mu’awwidzat) dan doa-doa di bawah ini.

Allah humma robbin Naasi az hibisbaksa wasfi antas syafi laa syifaa a illa syifa uka syifaa an la yugoo diru syaqoman.

(Maknanya; Ya Allah, Tuhan semua manusia, hilangkanlah penyakitnya dan sembuhkanlah, kerana Engkau-lah Yang Maha Menyembuhkan. Tiada kesembuhan, selain kesembuhan (dari) Mu, kesembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.)

Bismillahi arqika wal lohhu yasfika min kulli da in yukzika wa min kulli nafsin aw nga in hasidin. Allahu yasfika.

Dengan nama Allah, saya obati kamu (dengan rukyah), semuga Allah akan menyembuhkan dari setiap penyakit yang menyakitimu, dan dari setiap jiwa atau mata yang dengki. Semuga Allah menyembuhkanmu.

Angu zu bikalimaatil lohit taam maa ti min sarri ma holaq.

Aku berlindung dengan ayat-ayat Allah yang sempurna dari semua kejahatan yang diciptakan-Nya.

Bismillah hillazi laayazurru maas mihi sai un fil arzi wala fis syama ii wa huwas sami ngul ngalim.

Dengan nama Allah, yang dengannya segala sesuatu yang ada di bumi dan di langit tidak akan membahayakan. Dialah Yang Maha Mendengar, Lagi Maha Mengetahui.

Doa-doa tersebut di baca 7 kali pada air, lalu airnya di minum dan dipakai untuk mandi selama 3 hari. Insya-Allah sihir itu akan gugur dan ikatan sihirnya akan lepas.

*
Nasihat saya: Janganlah kita bersusah payah kesana kemari, berjumpa orang itu dan orang ini yang mengaku pandai hal-hal yang ghaib, dan boleh menyembuhkan sesuatu penyakit berkenaan sihir ini. Memang ada mereka yang pandai seperti Ustaz-ustaz atau orang -orang alim. Cuba yakin pada Allah dan lakukan sendiri dahulu. Insya-Allah kita juga boleh mendapat kesembuhan.

4. Doa Penguat Zakar (1)

Cubalah kaedah ini untuk menguatkan Zakar anda yang lemah. Hendaklah membaca doa ini sebanyak 7 kali kepada air yang suam kemudian mandikanlah Zakar anda. Atau celupkanlah tuala kecil (good morning towel) ke dalam air suam itu kemudian perahkan airnya dan bungkuslah Zakar anda dengan tuala itu sehingga sejuk. Cubalah amalkan sehingga 7 hari berterusan, Insya-Allah

Bismilah Hiroh Man Niroh Him
Yaa Qahar, Lailla Ha il lulloh, Wahidul Qahar.
5. Doa Penguat Zakar. (2)

Faedah Doa Yang Di baca waktu lemah Zakar.

Jika di rasai lemah zakar bagi jimak (bersetubuh), bacalah doa ini 3 kali kepada zakarnya di waktu hendak jimak (bersetubuh) itu niscaya jadi kuat bersetubuh. Insya-Allah

Inilah Doanya.
بِِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اَللَّهُمَّ اِنَّا نَعُوْذُبِكَ تَامَّهْ، وَالرُّوْحِ، وَالدَّمِ، وَلَحْمِ، وَسَحْمِ، وَالْحُرُوْبِ، وَالْجُلُوْبِ وَتَقْضِىْ، فَاِذَا قَضَيْتَ اَمْرًا فَاِنَّمَا يَقُوْلُ لَهُ كُنْ فَيَكُوْنُ.

Bismillah hirohman Niroh him.

Allah huma innaa Na ngu zubika tam mah. Warruhi, wad dami, walhmi, wasahmi, wal hurubi waljulubi watakzi. Faiza kozoita amron fain namaa yakulu lahu kun fayakun. ( 3 Kali)

6. Doa Penguat Zakar (3).

Atas Permintaan Ramai dari Pelanggan-pelanggan, teman-teman dan pembaca blog yang terus ke email saya. Di sini saya perturunkan amalan doa penguat Zakar (3) yang di amal-amalkan oleh tetua orang-orang lama.

Anda amalkan doa ini dengan membacanya sebanyak 7 kali ketika hendak bersetubuh. Isya-Allah ia dapat mengeraskan Zakar anda dan dapat bertahan lama semasa menjalankan tugas anda itu. Inilah doa yang masyhur di kalangan tuk-tuk guru zaman dahulu yang masih di amalkan oleh sesetengah orang yang berpoligami pada zaman sekarang.

Doanya ialah.

بِِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اَلْحَمْدُ ِللهِ الَّذِىْ خَلَقَ مِنَ الْمَاءِ بَشَرًا

Bismilah Hiroh Man Niroh Him
Alhamdu lillahil lazi kholako minal maa i basharo.

7. Doa Penguat Zakar (4)

Sebelum tidur ambil sedikit minyak urut dan gosokkan dengan laju pada tapak tangan untuk memanaskan tapak tangan anda.. Jangan gunakan minyak yang panas di takuti akan mencederakan zakar Anda. Letakkan sedikit minyak tersebut pada jari-jemari tangan dan urut di kelengkang ia itu di antara dubur ke telur zakar.. Tekan sedikit dan pastikan anda urut sehala saja, yakni dari dubur mengarah ke telur zakar. Baca doa ini sebanyak 7 kali .

Ya Qadim

Ya Daim

Ya Ahad

Ya Wahid

Ya Samad

Ya Allah – Ya Allah – Ya Allah

Ya Qahar – Ya Qahar – Ya Qahar

Lailaha il’aLlah hu Wahidul Qahar

Amalan ini amat berkesan dan kekadang dapat dilihat pada malam itu juga, di mana zakar akan menegang dengan hebat sekitar 2 atau 3 pagi sehingga waktu solat subuh. Amalkan ia kalau boleh pada setiap malam sebelum anda tidur terutama ketika dalam keadaan cuaca sejuk supaya ligament dan urat syaraf yang berada pada zakar dalam keadaan tahap kecergasan yang terbaik.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

343 Responses to Doa doa menguatkan zakar dan tenaga batin

 1. Johan says:

  Anda sudah membuktikannya sendiri?

 2. jalanakhirat says:

  mereka yang sudah champion seperti kita tak payahlah baca lagi doa ni, nanti kena poligami pulak.

  salam ceria

 3. capt says:

  semuga minta tuan web catat sama rujukan surah tiap-tiap doa supaya dpt dibaca dgn betul..

 4. jalanakhirat says:

  Asalamualaikum

  Insyaalah, selamat berdoa.

  Dan jika boleh saudara tidak lokek mengucapkan salam sebelum memulakan ucapan.

  Salam ceria selalu.

 5. zamri says:

  1.bolehkah saya terus mengamalkan doa doa tersebut selepas saya membacanya?.
  2.bolehkah saya amalkan doa tersebut setiap kali selepas solat 5 waktu?

 6. jalanakhirat says:

  Asalamualaikum

  Berdoalah Insyaallah,

  Tapi jika terasa panas dan lain macam, selawat banyak banyak, mengucap dua kalimah syuhadah dan beristaghfar.

  Selamat mencuba.

 7. AHMAD ZUHDI BIN RAMALI says:

  ASSALAMUALAIKUM…MOHON KEIZINAN UTK MENGAMAL DOA_DOA PENGUAT ZAKAR DAN TENAGA BATIN…ADAKAH PERLU DI AMAL SELAMA 40 HARI SUPAYA IA SEBATI?

 8. ahmad zuhdi says:

  ASSALAMUALAIKUM…MOHON KEIZINAN UTK MENGAMAL DOA_DOA PENGUAT ZAKAR DAN TENAGA BATIN…ADAKAH PERLU DI AMAL SELAMA 40 HARI SUPAYA IA SEBATI?

 9. sakimin says:

  terima kasih semoga bermanfaat dan terbukti doa tersebut

 10. mohamad saghir sulaiman says:

  Assalamualaikum.Terima kasih kerana beri petua untuk diamalkan.

 11. sandakan says:

  assalamualaikum…
  doa2 tersebut boleh amal salah satu shj ke?

 12. PokMe says:

  salam1malaysia! do ni memang menjadik! saya sebelum ni lembik sejak umur 30 thn sekarang 55 tahun. baru dapat tahu. tak caya? jom lawat web saya siap gambar lagi

 13. zul says:

  mudah-mudahan doa-doa yang deberikan dapat membantu…
  insyaALLAH…AMIN..

 14. fathullah ahmad says:

  jamu alami

 15. wan mohamad says:

  memohon keizinan untuk mengamalkan doa ini untuk diri saya

 16. bakarin says:

  Askum,
  bagus sanggatlah tu mengamalkan doa2 seperti menguatkan tenaga batin ini tapi jaanganlah lupa pulak amalan2 yang lain seperti Tidur biar cukup agar badan segar dan selalulah bersenam untuk meningkatkan stamina supaya sentiasa bertenaga. Jaga kebersihan diri dan penampilan kedua2 belah pihak suami dan isteri supaya kemas dan kelihatan menarik di pandang inshaallah zakar cepat tegang dan kuat

 17. helmi says:

  salam tuan….mohon izin utk saya amalkan doa penguat zakar..

  dr: HJ

 18. zul says:

  ASSALAMUALAIKUM….mintak kebenaran nak iktiar..
  moga2han Allah atur sgalanya…insayallah…

 19. abdoulcab says:

  minta izin dari tuan untuk mengamal kannya smoga tuan diberi kebaikan di dunia dan ahirat

 20. SHAHIRUL says:

  Assalamualaikum tuan, minta izin diamalkan kepada diri dan seluruh ahli keluarga saya serta anak-anak murid saya. Moga Allah memudahkan urusan tuan dunia dan akhirat, Amin

 21. Husni says:

  ilmu anda sangat berarti dan tentunya buwat para pengunjung situs ini.
  Mantap…

 22. mohamad bin abdullah says:

  Salam.semoga penjelasan tuan dalam hal hal sebegini dapat memberi manafaat kepada yang tidak tahu kepada tahu.saya doakan semoga tuan diberkati allah jua.

 23. saring says:

  mohon ijin mengamalkan,, suatu saat,,

 24. faizal says:

  boleh tak terangkan maksud doa untuk mengeraskan zakat

 25. faizal says:

  minta tolong terangkan maksud doa mengeraskan zakar

 26. jihad dijalannya.. says:

  terima kasih… mohon keizinan untuk mengamalkan doa ini

 27. Preman konjo yg berdasi says:

  Syukron ats ilmunya..smga bguna pd p’amalnya

 28. wahab omar says:

  Bang saya ada masalah .zakar saya tak kuat lemah saja saya ada isteri macam mana saya nak selesai kan masala ini kalau abang boleh bantu saya .saya bayak beshukul pada allah .ada pelataran nya.

  M

 29. shah says:

  assalamualaikum….izin copas ya….

 30. Arm_mer says:

  assalamualaikum…..mohon diamalkan ea.trima kaseh

 31. syahir says:

  assalam mintak izin untuk cuba mengamalkannya

 32. wan mohd nawawi says:

  Assalamualikum,minta izin untuk mengamalkannya.terimakasih sekali lagi.

 33. ezri says:

  Assalamualikum,minta izin untuk saya mengamalkannya.terimakasih mudahan dengan izin allah berhasil

 34. azwan. says:

  assalamualaikum…mohon izin untuk mengamal kan doa ni

 35. KAMAROL ZAMAN BIN HAJI ABDULLAH says:

  terima kaseh…bagus juga amalan ini…selamat mencuba.pasti tidak menghampakan.

 36. wan says:

  terima kasih…mohon untuk diamalkn doa ini

 37. Firman says:

  Qolbitu

 38. Rafi says:

  assalamualaikum, trima kasih ijinkan sys mengamalkannya…

 39. Muhamad says:

  mohon izin untuk mengamalkannya

 40. julius says:

  prtanyaan,bagi bukan beragama islam adakah cara lain untuk rawatan mati pucuk@lemah tenaga batin…tq..

 41. hamba yg lemah says:

  assalamualaikum
  mohon izin untuk mgamal kan hadis tuan

 42. asmadi says:

  Trima kasih atas info info yang di berikan ini semoga bermanfaat untuk semua orang aminnnn

 43. mohd.arefiz says:

  Assalamualaikum tuan, minta izin diamalkan kepada diri dan seluruh ahli keluarga saya . Moga Allah memudahkan urusan tuan dunia dan akhirat, Amin

 44. zamrad says:

  Asskum
  Mohon ijin utk mengamalkan ilmunya,
  Thanks b4.-

 45. Aman says:

  assalamualaikum,
  mohon izin mengamalkan.
  TGVM

 46. izza says:

  salam..minta izain amalkan

 47. NAKANAMI says:

  SEPULOH JARI DISUSUN MOHON RESTU DARI POKCIK UNTUH AMBO AMALKAN DAN DIIJAZAHKAN …assalamualaikom

 48. azhar says:

  Tk mohon izin utk mengamalkannya

 49. Neo Iskandar says:

  assalamualaikum ,
  tq kpd saudara webmaster memberikan info yg sgt berguna ini . maklumlah lelaki xda expired date . makin berumur kita , makin lah miang . silap2 blh tambah cawangan di kemudian hr . wallahualam .

  akan turun ke seberang minggu depan [xpasti biler] , insyaAllah akan ketemu nanti . boleh la berborak dgn panjang lebar . tq n wassalam ,

 50. Mael84 says:

  Assalamualaikum
  trima ksh tuan krana bk0ngsi ayat2 seperti ini..
  Minta di izinkan saye mgamal ayat2 tuan

 51. mohd.yusuf ahmad says:

  Assalamualikum,minta izin untuk saya mengamalkannya.terimakasih mudahan dengan izin allah berhasil

 52. Neo Iskandar says:

  assalamualikum ,

  jgn lupa praktikal nya sekali yer . baca ayat tp xbelajar cr berasah susah gak nanti . kena ada keduanya sekali . nanti ada masa nak belajar live praktikal ngan saudara web master . akan turun ke seberang pada hari ini utk lawatan cuti2 . ada rezeki dpt berbincang kepelbagain isu samada berkesempatan nannti ada masa akan ketemu kita . akan diberitahu melalui emel @ fb nanti .

 53. kamarol says:

  assalamualaikum,,terima kasih atas usaha saudara dan saya mohon izin untuk mengamalkan doa ini..terima byk2.

 54. ampun says:

  Assalamualikum
  minta izin untuk saya mengamalkannya.terimakasih mudahan2 dengan izin Allah berhasil

 55. abd latif saidin says:

  Assalamu’alaikum wbt,
  minta izin saya untuk saya mengamalkannya. terima kasih. mudah-mudahan dengan izin Allah berhasil.
  Aladin

 56. salam.sya minta izin nak megamalkan ayat yang tuan berikan ini.dan mintak izin mengunakannya

 57. Hamzah says:

  Assalamu’alaikum, Tuan saya mohon izin untuk mengamalkan semua doa’ dan amalan-amalan tersebut. Terima kasih. Wassalam.

 58. zaid. says:

  assalamualaikum. terima kasih kpd tuan berkongsi ilmu seperti ini. saya telah mencuba doa tersebut dan yakin dgn Allah. alhamdulillah dengan kuasa-Nya ia berhasil.. semoga kita semua mendapat rahmat allah. amin ya rabbal alamin

 59. wan says:

  assalamualaikum..sy pun ingin mntk izin untuk mengamalkan doa2 dan amalan2 yg tuan kongsikan. terima kasih..wassalam

 60. halwal yandi says:

  mhon izin mengamalkan doa ini

 61. didisadly says:

  Mintak laluan untuk mengamalkan ni..

 62. didisadly says:

  Mintak izin untuk mengamalkan

 63. mohd says:

  Asslmlkum..
  mohon izin utk coba amalkan doa ini tq…

 64. mpud says:

  izin mengmalkan

 65. ibrahim.bin mohd lani says:

  izin memgamalkan untuk kebahagian rumahtangga

 66. rahmat says:

  salam.. Makasih tuan, q mohon izin ikut mengamalkan doa2 ya..

 67. Anak bapak says:

  Assalam
  mohon menggunakan doa ini tuan, terima kasih

 68. DOCTRINEBLUE says:

  MOHON IZIN MENGAMALNYA…INSYAALAH JIKA DIAMAL DENGAN YAKIN KEPADA KEKUASAAN ALLAH PASTI BERHASIL

 69. minta izin mengamalkn doa penguat zakar…semoga berjaya diberkati…amin

 70. Muhammad Alim says:

  Assalamualaiku warahmah,
  Semoga Allah senantiasa meridhoi Tuan serta kita semua. Mohon ijin untuk mengamalkan do’a2nya mohon ijab dan kabul.
  Semoga ijin dan ridho Allah. Terima kasih.
  Wassalam.

 71. zul says:

  mohon keizinan mengunnakan doa tersebut, minta halal.

 72. jim says:

  assalamualaikum warahmatullah…mohon izin

 73. nangka says:

  insya Allah…terima kasih penulis….moga ilmu tuan bermanfaat pada kami

 74. khairudin says:

  assalamualaikum,minta izin gunakannya.

 75. samad says:

  Assalamualaikum… t kasih..
  Mohon keizinan tuan utk saya mengamalkannya..

 76. nizam says:

  Assalamualaikum…..terima kasih atas perkongsian petua ini….Mohon keizinan daripada tuan utk saya amalkan petua nie….

 77. syazone says:

  As-salam… mohon izin tuan utk saya share dan amalkan petua ni

 78. harry says:

  mohon idzin tuk mengamalkan doa doanya.wassalam

 79. syful says:

  salam… mohon izin dari tuan tanah dan tuk mengamalkan doa2 ini untuk diri sindiri…

 80. Mohd Rosli Wahab says:

  Mohon izin mengamalkan doa-doa tersebut. Boleh tak e-mailkan saya doa-doa di atas di tulis dlm jawi /arab kerana kadangkala kita boleh tersasar dari segi sebutan satu-satu huruf .

 81. Huda says:

  assalamu’alaykum…

  Harap berhati-hati, beberapa doa di atas yang disebutkan dalam huruf abjad SALAH.

  Ini salah satu kutipan dari kalimat Basmalah yg dilafalkan dengan abjad dengan tidak benar:

  “Inilah doa yang perlu diamalkan.

  Bismillah Hiroh Man Niroh Him”

  seharusnya: Bismillaahirrohmaanirrohiim

  Menurut saya, apapun yang kita inginkan, sebaiknya berdoa kepada Allah dengan benar-benar memahami dan meyakini doa yang kita ucapkan.

  wallahu a’lam

  wassalaam,
  Huda

 82. Dewa says:

  Assalamu ‘alaikum Wr.Wb.
  Mohon izinnya untuk mengamalkan do’a tsb… Amiin

 83. eL Diablo says:

  itu yang terakhir, YA Qodim, Ya Daim ? apa itu Ya Daim ? blum pernah saya dengar Allah punya nama DAIM, Adzim mungkin kali ya ? jangan sembarang mengucap Asma Allah.

 84. Ibnu Bilal says:

  Assalamualaikum…..
  MOHON RESTU DARI PAKCIK UNTUK DI AMALKAN DAN DIIJAZAHKAN .
  JAZAKALLAHU KASIRAN

 85. Wamuho says:

  Asallammualaikum
  mohon ijin untuk mengamalkanya

 86. mior rahman says:

  Askum..mita izin untuk mengamalkan doa ini.

 87. mior rahman says:

  As’kum mohon izin utk mngamalkn doa-doa ini.

 88. fuazi says:

  Assalamualikum,minta izin untuk saya mengamalkannya.terimakasih mudahan dengan izin allah berhasil

 89. nizam says:

  Minta ijin amal doa ni.

 90. ridwan says:

  ass..mohon minta ijin untuk saya amalkan

 91. KHai says:

  Informasi yang sangat menarik untuk di ketahui bersama… Bagi anda yang ingin mengetahui bagaimana cara membesarkan zakar dengan cara yang selamat serta terbukti berkesan anda bolehlah layari website di bawah ini sekarang…

  http://bit.ly/pakarzakar-v1

 92. pewaris says:

  mohon izin amalkan doa ini

 93. rizal says:

  izinkan saya

 94. Rosmiyadi says:

  Assalamu’alaikum warohmatullahi wabarokatuh..mohon izin mengamalkan,,

 95. Assalamu’alaikum warohmatullahi wabarokatuh..mohon izin mengamalkan,, -HAFRIZ AIZAT-

 96. Stambo says:

  Mohon izin utk amalkan doa ini..sangat berguna.

 97. mohd shafareez says:

  mohon untuk mencuba….

 98. Mohd tarmizi says:

  Minta izi amalkan doa2 tersebut

 99. BAPA says:

  ASM….MINTA IZIN UTK DIAMALKAN…

 100. pakcikli00 says:

  Asalamualaikum

  Banyak diantara isteri mereka yang telah mengamalkan ayat di atas meminta mereka dimadu kerana tidak tahan melayan kekuatan zakar suaminya.

  Oleh itu mereka yang tidak boleh membiayai sara hidup lebih dari satu isteri perlu berfikir berkali kali terlebih dahulu sebelum mengamalkan ayat tersebut di atas.

  Wasalam.

 101. zulkefli says:

  As…salam mtak izin utk mencuba semoga anda dirahmati olehnya

 102. mohd nazari says:

  mohon keizinnan mengamalkan ayat in

 103. ram says:

  mohon izin mengamalkan do’a ini

 104. sam says:

  assalam..doa yang terakhir ya daim dan ya ahad saya agak terkeliru ade ke dlm nama allah..minta penjelasan.

 105. muhammad mustapa says:

  assalamualaikum tuan,,
  sya ingin meminta izin supaya doa ini tok ijazahkan kepada sya..
  smoga ilmu ini mmbri manfaat ..insyAAllah..
  terima kasih

 106. siapa says:

  SALAM.. minta izin untuk saya mengamalkan doa ini k

 107. Kancil says:

  Assalamualaikum,..Minta izin untuk amalkan doa ini

 108. setyo says:

  As.wr.wb… Ulun minta ijin dan mohon diijasahkan amalan doa2 untuk penguat zakar tersebut untuk keharmonisan keluarga ulun… dan mengobati bagi saudara kami yang memerlukannya…
  Terima kasih… atas ijinnya…
  wassalamu’alaikum wr.wb…

 109. arya says:

  mohan ijin ngamalin ny trima kasih

 110. jojoi says:

  Minta izin ilmu tuan.

 111. harry says:

  mohon idzin mengamalkan, trimakasih

 112. wan says:

  assalamualaikum..terima kasih ats ilmu ini.mohon izin untuk mengamalkan nya

 113. anshari says:

  aslmkm..mhn izin utk mengamalkannya

 114. Nas says:

  Assalammualaikum….mohon dapatnya saya war warkn pada pesakit saya utk menolong mereka.

 115. shahrin says:

  assalamuaikum…mhn izin tuk mengamalkanya

 116. radzi says:

  tip no satu surah apa ayat keberapa

 117. mohd says:

  as salam. .moh0n izin untuk amal kn. .

 118. hasyim51 says:

  izin copy dan ngamalkan do”ain semua moga berhasil…….

 119. anwar says:

  izin ngamalakan tadz
  syukron

 120. nakal says:

  izinkan saya untuk amalkan doa dan petua ini..

 121. hamba_Allah says:

  assalamualaikum..mohon izin untuk mengamalkan doa anda..terima kasih

 122. Hamba Allah says:

  Minta izin untuk amalkan doa doa.

 123. wan says:

  Assalamualaikum Tuan, mohon izin untuk amalkan doa ini.. syukran..

 124. ahmadtarmizi says:

  Assalamkm,saya nak bkongsi doa ini ,mhn izin copas ya

 125. ifan says:

  assalamuaikum…mhn izin tuk mengamalkanya

 126. OTHMAN SABTU says:

  Izin ,engamalkan doa ini.. haji seman

 127. xboy says:

  Assalamualaikum tuan..mohon keizinan tuan untuk mengamalkan doa2 tersebut..terima kasih..wassalam..

 128. matt says:

  As’kum mohon izin utk mngamalkn doa-doa ini. T’kasih

 129. shah says:

  Assalamualaikum.
  Mohon izin untuk mengamalkan doa – doa ini. Terima kasih.

 130. DINO says:

  assalamulaikum,
  mohon keizinan utk mengamalkan doa2 nie.terima kasih,

 131. pokcik says:

  assalamualaikum..pohon izin amalkan.tk

 132. asalamualaikum.. sya minta ijin untuk mengamalkan doa2 nya

 133. wan says:

  Assalamu’alaikum,
  Mintak ijin mengamalkannya. trima kasih . Wassalam

 134. mr.f says:

  salam. halalkan sy untuk mengamalkan doa ini. terima kasih

 135. MUHAMMAD says:

  SALAM..MIMTA IZIN UNTUK SAYA AMALKANNYA..

 136. nizam says:

  Minta izin mengamalkn doa ini..

 137. imzaluz says:

  assalamualaikum tuan.,izinkan saya mengamal ayat ini.terima kasih

 138. roslee says:

  izin kan saya mengamal doa-doa yang di beri semoga allah merahmati tuan…amim wasallam

 139. Mohd Aziz says:

  SALAM
  Minta izin amalkan amalan ini utk diri sndiri kearah amalan yg diredhai Allah.
  terima kasih
  salam Hurmat

 140. askur h says:

  izin saya amal kan doa ini

 141. ONE says:

  Salam ..minta izin amalkan..TQ

 142. \ says:

  mnta izin mengunakannya…

 143. cipir says:

  izin amalkan

 144. epoll says:

  salam… saya mohon izin mengamalkan doa2 ini..

 145. bima.say says:

  alhamdullillah minta izin mengamalkannya…..ust..

 146. abe says:

  mohon izin untuk mengamalkan doa ini

 147. Tomo says:

  Alhamdullillah Ustad suatu saat nanti, saya mohon minta izin mengamalkannya…..

 148. m.khaerul says:

  assalamualaikum..
  kpd bapak yg trhormat saya minta izin utk amalan pijit..mdh2n brmanfaat

 149. ayub muhammad yasien says:

  assalamu’alaikum,qobiltu.mohon izin untuk mengamalkan

 150. asmara says:

  Assalamualaikum ww… mohon izin tuk saya amalkan ..

 151. safwan says:

  mohon amalkan

 152. minta ijin tuk memakainya tuan

 153. azhar rifin says:

  Mohon izin amal kan

 154. azhar rifin says:

  Ss slm mohon izin amalkan

 155. AHBABUL MUSTAFA says:

  MIOHON IJINN IJASAHNYA QOBILTU

 156. zain says:

  Mohon izinkan dan halalkan menggunakan doa2 ini.

 157. wak says:

  assalamualaikum..mohon keizinan mengamal doa2 diatas…..terima kasih tuan

 158. paklang says:

  asalam mohon izin mengamalkan moga berkah aminn

 159. ABD AZIZ says:

  SALAM TUAN MINTA IZIN UNTUK AMAL DAN DISEBARKAN KEPADA HAMBA ALLAH YG MEMERLUKAN.
  JAAZA KA ALLAH
  WASSALAM

 160. mantoba says:

  assalamu’alaikum tuan,
  mohon keizinan tuan untuk mengamalkan petua2 dan amaln tersebut..terimakasih

 161. hamba Allah says:

  Assalamualaikum,
  Izinkan hamba mencuba doa ini, terima kasih……..

 162. Mat says:

  Assalamualaikum..minta keizinan untuk amalkan doa ini..

 163. Hari says:

  ASS,,SAYA DARI INDO MOHON IZIN UNTUK MENGAMALKAN DO’A TERSEBUT. TRIMA KASIH!

 164. ahmad says:

  Izinkan saya mencoba

 165. joyah says:

  Mohon izin menggunakan doa doa di atas

 166. dan says:

  Assalamualaikum….
  Mohon izin mengamalkan

 167. set says:

  Assalamualaikum….
  Mohon izin mengamalkan

 168. hamba allah says:

  assalamualaikum..syeilkh..mohon izin mengamalkan doa ini..moga allah melimpah ruahkan rezeki pada hambamu ini..amin

 169. hamba allah says:

  asalamualaikum,minta keizinan untuk mengamalkan doa ini….

 170. Ngemon gress says:

  Asslmualaykum..
  Izin gue mengamalkn nya..
  Wassalmualykum.

 171. amyn says:

  Salam ustaz, mohon izin dan ijazah utk mengamalkan dan menyampaikan kepada yg berhajat

 172. shake says:

  Ingin menjadi anak murid, mendapat keredhaan dunia dan akhirat.

 173. shake says:

  Mahu meminta izin mengamalkan ilmu tuan agar menjadi dan barakah pada saya untuk amalan saya.

 174. farouk says:

  Salam. terima kasih kerana sudi berkongsi khazanah ilmu ini. Minta izin untuk salin dan amalkan ilmu tuan diblod ini. Semoga tuhan yang membalasnya. Amin.

 175. adnan says:

  Assallaimuallaikum , saya minta idzin untuk mengamalkan nya – amien – terimakasih

 176. assalamualaikum…ustaz..saya mahu meminta izin untuk mengamal ayat2 diatas..amin…TQ

 177. Kamarudin says:

  As’kum mohon izin utk mngamalkn doa-doa ini.

 178. Zawawi says:

  Assalamulaikum , terima kasih dan mohon izin utk mengamalkan doa ini

 179. mrH says:

  Assalamualaikum wrt…
  Mohon izin tuan utk saya amalknnya.
  Satu pertanyaan tuan..
  Ayat utk diamalkan bagi mngelak gangguan sihir utk memecahbelahkan rumahtangga..terima kasih.

 180. khairul says:

  Minta izin mengamalkan doa ini Tuan!

 181. Anto says:

  Mohon ijin untuk mengamalkannya ki

 182. joko says:

  mohon izin tuk mengamalkannya,,,

 183. Abdullah says:

  Assalamualaikum, dengan perkongsian ini mudah-mudahan tuan diberkati allah. Saya mohun izin untuk sama beramal dengan amalan dan doa yang tuan paparkan. terima kasih.

 184. joe says:

  Assalamualaikum..
  sy mmintak izin mgamalkan doa2 yg telah di ajarkan..

 185. Putra Adam says:

  Assalamu’alaikum.. Wr.Wb.,
  Sy Mohon Hajat Do’a Penguat Zakar (2) No.5 agar menjadikan ilmu yg bermanfaat & mustajab utk sy amalkan.. Ridho ALLAH SWT Berkah Guru. Amiin.

 186. Fendy says:

  Assalamualaikum wrt…
  Mohon izin tuan utk saya amalknnya.

 187. Rahnijek says:

  salam….mohon izin tuan,saya mengamal kan doa ini

 188. Alif says:

  Qobiltu pak, izin ngamalin

 189. sabri hasan says:

  Asalamualaikum…izInkan saya amalkan doa tersebut

 190. YANTO says:

  assalamualaikum qobiltu mohon ijin ngamalin

 191. ameer says:

  mohon izin menggunakan ayat2 di atas..semoga tuan diberikan keberkatan kerana berkongsi ilmu..terima kasih

 192. zainal says:

  Assalamulaikum..
  Mohan izin mengamalkan doa ini

 193. nudin says:

  saya ingin mengamalkan doa ini, mohon restunya.

 194. solleh says:

  Mohon Iain mengamalkannya moga2 is berkesan dan Berke Alan amin

 195. Mohd Kasim says:

  Salam.Mohon ijazah dari tuan untuk saya mengamalkan doa doa menguatkan zakar dan tenaga bathin di atas.

 196. Naza says:

  Mohon izin untuk amalkan

 197. salleh says:

  Assalamualaikum wbk
  saya salleh mengucapkan jutaan terima kaseh ka hadrat ALLAH SUBHANAALLAH kerana telah memberi ilmu yang amat berguna kapada tuan dan Alhamdulillah tuan tiadak menyimpan ilmu untok di-amalkan oleh sebahagian suami2 yang akan mereka lakukan demi m,enjaga kerukunan rumah tangga yang bahagia.
  Amin terima kaseh

 198. salleh says:

  assalamualaikum wbk
  mohon berikan keizinan saya untok mencuba-nya
  tkaseh

 199. zaki says:

  mohon ijazah dari tuan puan web untuk saya amalkan, bismillah. terima kasih tuan

 200. faizly says:

  Assalamualaikum..Terima Kasih..izinkan saya mengamalkannya…

 201. munir says:

  assalamu’alaikum, minta izin pula aku mau mengamalkannya. terimakasih semoga Allah mengijabah, amin

 202. Harapan Tinggi says:

  Assalammualaikum
  Minta izin amalkan amalan ini utk diri sndiri kearah amalan yg diredhai Allah.
  Ribuan terima kasih

 203. martius says:

  assalamualaikum, minta izin untuk amalkan doa serta kaedah tersebut.

 204. Rsln hssn says:

  Teknik ni dah lama aku pakai dan berkesan ,rumahtangga pun bahgia..iaitu..beli minyak lintah yang ori dan suruh isteri urut zakar tu (bukan kau yang urut sendiri )….syaratnya isteri mesti urut dengan penuh kasihsayang bukan main – mian atau buat-buat lawak bodoh sambil mengurut ..cara urut sukahatilah macam mana pun ..mana arah pun boleh…. selamat mencuba .

 205. Anuar says:

  Izinkan saya amalkan doa2 ini..

 206. madah putra says:

  Asswrwb, mohon ijin dari tuan untuk mengamalkan asma Allah ini, semoga Allah membalas dg yang lebih baik dan lebih banyak bagi tuan.

 207. asep s says:

  Qobiltu.Izinkan saya mengamalkan do’a ini.semoga Allah meridhoi

 208. wan says:

  Assalamualaikum. Mohon kebenaran utk amalkan. T. Kasih

 209. Mikhael Kia says:

  Makasih Bro… Apa boleh diijasahkan ke saya semua doa ini?

 210. insan biasa says:

  minta izin utk di amalkan

 211. wan says:

  Boleh sy bhubung dgn tuan..izinkn sy mgamalkan doa diatas

 212. azlan salleh says:

  minta izin tuan

 213. azmil says:

  assalamualaikum …. saya juga mohon untuk mengamalkan doa yang diberi … terima kasih atas perkongsian tuan

 214. Muh.Ilyas says:

  Izinkan saya mengamalkan do’a ini.semoga Allah meridhoi

 215. rosli says:

  Mohon Izin tuan untuk mengamalkan doa doa diatas.

 216. syed rahim says:

  salam minta izin untuk amal kan apa jua doa yang diperturunkan oleh tuan…minta halal kan

 217. firdaus says:

  asalamualaikom tuan,mintak izin mengamalkan semua doa y tuan post

 218. ASS says:

  Kalau boleh doanya di jawikan ditakuti salah baca tidak sama

 219. salam minta izin mengamalkan nya

 220. hamba allah says:

  Minta izin untuk mengamalkan ilmu pinjaman Allah ni…terima kaseh

 221. rosli says:

  saya ingin menanya kan adaka
  DOA untuk memanjang kan zakar ..

 222. mohd says:

  Assalamualaikum. Tq dengan ilmu yg diberi. mohon kebenaran untuk diamalkan.

 223. Salim says:

  Terimakasih di atas berkongsi,insya Allah akan saya amalkan dan d makbulkan dan anda juga merestukan.amin.

 224. Hisyam says:

  mohon izin untuk amalkan doa dan teknik ini

 225. Abdul Rashid Bin Haji Mohd Tahir. says:

  Assalamualaium tuan.
  Mohon izin untuk mengamalkan doa-doa ini.

 226. Mohd Alim says:

  Assalamualaium
  Mohon keizinan untuk mengamal doa ini TQ 😉

 227. kamal says:

  MOHON UNTUK AMALKAN. T KASIH

 228. eyd says:

  Tiada urusan yang lebih penting kah lagi selain ngurusin nafsu seks serapah mu ni..
  Apa daa, doa2 lagi lah sekalian.
  Dari mana doa2 sebegitu semuo nya tuh….?
  Dari Al Quran ke?
  Apa bende la…

 229. poei says:

  Mohon keizinan untuk mengamal doa ini TQ

 230. a.sibly says:

  Mohon di izin kan untuk di amalkan

 231. mohammad says:

  Assalammualaikum mohon keizinan untuk saya mengguna dan nengamalkan doa ini. Mohon juga mendoakan utk saya.
  Terima kasih

 232. herry says:

  Ingin kuat brsetubuh

 233. Muhammad says:

  Mohon izin menggunakan doa ini

 234. Salam.Mohon izin mengamalkan ilmu ini

 235. zul says:

  Assalamualaikum..
  Minta izin untuk amalkan doa2 ni..
  Terima kasih tuan..

 236. zul says:

  Assalamualaikum
  Mohon untuk amalkan doa2 ni..
  Terima kasih tuan

 237. Sharip Abas says:

  Sharip ssays:
  27.11.2014
  Assalamualaikum Tuan, Mohon izin untuk amalkan doa2 ini..
  Mudah2an sama2 kita mendapat keredhaan, kerahmatan dan keberkatan dari Allah…Amiin Jazakallah…

 238. Dadang z says:

  Assalamualaikum.
  Mohon izin mengamalkan ilmu ini
  Qobiltu kiai

 239. zaiha85 says:

  asalamualaikum minta izin untuk mengamalkannya

 240. hamba Allah says:

  assalam minta izin untuk mengamalkan nya

 241. saharudin says:

  salam,,minta izin untuk ilmunya…

 242. ZURAIDA says:

  SALAM …memohon keizinan untuk mengamalkan doa ini untuk diri saya.Terima kasih tidak terhingga…

 243. moan says:

  assalamu alaikum terima kasi amalannya mohon ijin untuk amlannya

 244. Jack says:

  Assalamualaikum?. mohon izin untuk mengamalkan.. mohon maklumat, ayat atau surah apa untuk terapi ganguan sihir seksual (2). dalam jawi.. TQ

 245. sky says:

  assalamualaikum..sy pun ingin mntk izin untuk mengamalkan doa2 dan amalan2 yg tuan kongsikan. terima kasih..wassalam

 246. Syukran jazilan ;) says:

  Assalmualaikum, tuan admin.
  Minta izin untuk mengguna ilmu yg dikongsi di atas. Terima kasih.

 247. Rahmat.z says:

  Assalamualaikum, mohon ijin mengamalkan moga2 bermanfaat

 248. Mohon izin mengamal doa2 tersebut

 249. Mohd. Hairy mohd Changgong says:

  Asalammualaikom saya Hairy mohon untuk mengamalkan ayat ayat yang telah di perturun ya semoga mujarap atas bantuan anda

 250. Moreno says:

  asalamualikum . minta izin dan ijazah dr ust untuk amalkan doa2 tersebut

 251. syarif says:

  as salam,
  petua yg no. 7 jika diamalkan akan ambil masa berapa lama untuk melihat keberkesanannya
  mohon penjelasan

 252. syarif says:

  as salam,
  petua yg no. 7 jika diamalkan akan ambil masa berapa lama untuk melihat keberkesanannya
  mohon penjelasan ya tuan

 253. M. Noor says:

  Assalamualaikum!!.. Minta izin amalkan dan ajarkan doa penguat zakar (3) kepada yang memerlukan atau kepada sesiapa yang di rasakan perlu..
  (Diharap Tuan sudi Izinkan)

 254. Assalamualaikum…. mohon izin dan restu untuk mengamalkannya… terima kasih

 255. Minta izin mengamal semua doa2ini

 256. Hj Khalid says:

  Terima kasih dan abang akan amalkan doa yg diberi.
  Alhamdulillah, sy diperkenalkan oleh sahabat saya dgn satu cream dari ramuan Doktor Pakar Sakit Tuan, selepas 2 hari saya lumur saja di bhg alat sulit, dah dpt rasa muda semula bila pepagi bendera saya terpacak nyanyi lagu negaraku, bini pun dah tak komplen sebab bila bersama, tahan lebih lama kadang2 sampai letih belum masih tamat permainan. Saya kini dah langgan dengan beliau melalui pos sahaja..pd yg berminat boleh whtatsapp no ni moga membantu kalian semua 0192798959

 257. hamba allah says:

  Asalam.. mnta izin untuk mengamalkan nya.

 258. sedie says:

  assalaimualaikum..saya mohon dapat keizinan untuk mengamalkan doa doa yang tersebut.

 259. Andi Awaluddin says:

  Assalamu Alaikum wr. wb… mohon izin men kopy untuk saya baca dan mengamalkan… Inza Allah

 260. zuhairi says:

  KHASIAT BUAH TUNJUK LANGIT

  Swietenia Atau pun dipanggil buah tunjuk langit merupakan genus pokok dari keluarga chinaberry, Meliaceae. Genus ini dinamakan sempena nama seorang doktor Austria – Belanda Gerard van Swieten (1700-1772).

  3 BAHAN AKTIF PENTING

  FLAVONOIDS daripada kandungan khasiat buah tunjuk langit semakin terkenal di kalangan para saintis dunia dengan keupayaannya meninggikan dan meningkatkan taraf kesihatan manusia. Ia terdapat di dalam pelbagai jenis tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan termasuk tumbuhan herba yang dikenali ramai iaitu Ginkgo biloba dan Eurycoma longifolia (Tongkat Ali). Bahan Flavonoids yang tinggi di dalam buah Mahogany mengandungi bahan enzim semulajadi yang dapat merangsang pembukaan pembuluh darah bagi melancarkan perjalanan darah ke seluruh badan serta membekalkan nutrisi dan oksigen lalu bertindak sebagai enzim anti- pengoksidaan.

  SAPONINS adalah enzim semulajadi yang wujud di dalam khasiat buah tunjuk langit seperti sabun atau pelincir yang membantu melicinkan perjalanan darah keseluruh tubuh badan. Saponins di dalam buah Mahogany dapat mengurangkan lemak dan kolesterol pada dinding saluran darah bagi melancarkan perjalanan darah. Keadaan ini akan membantu menguatkan fungsi jantung di mana peningkatan sistem imuniti dan pengurangan tahap pembekuan gula dalam darah akan berlaku. Kandungan bahan Saponins yang tinggi ini juga boleh didapati di dalam makanan herba yang disanjungi dunia iaitu herba Ginseng Panax.

  BITTER ALKALOIDS di dalam Buah Tunjuk Langit ada unsur organic yang mempunyai sifat perubatan semulajadi. Buah ini adalah amat pahit jika dimakan begitu sahaja. Rasanya pahit adalah disebabkan oleh kandungan bitter alkaloids yang tinggi di mana ia membuatkan darah di dalam badan berasa pahit dan membantutkan pertumbuhan pelbagai jenis virus dan bakteria yang menjadi penyebab utama kepada pelbagai jenis penyakit. Ini akan membantu pembinaan secara matang sel-sel darah putih di dalam tubuh manusia untuk memperkukuhkan sistem imunisasi tubuh badan bagi menghalang dari serangan organisma-organisma yang tidak baik.

  Fungsi-Fungsi Utama Flavonoids

  Mengurangkan tahap gula dalam darah
  Menyeimbangi kandungan gula dalam darah
  Memperbaiki kelancaran peredaran darah
  Menyingkirkan redikal bebas dalam tubuh badan
  Memperbesarkan dan menguatkan keanjalan saluran darah
  Mengurangkan kandungan kolestrol yang tidak baik di dalam darah

  Fungsi-Fungsi Utama Saponins
  Mempertingkatkan daya tubuh badan (daya imuniti)
  Merangsangkan perembesan insulin dari pankrias
  Mempertingkatkan fungsi pembinaan darah
  Menangani kekejangan otot di dalam saluran pernafasan
  Melancarkan sistem saluran pernafasan
  Mempertingkatkan daya penghasilan sperma kaum lelaki
  Memperbaiki sistem peredaran darah
  Menyah toksid dalam badan (detoksifikasi)
  Mengelakkan kemabukan dan keracunan
  Mententeramkan fikiran dan otak

 261. zuhairi says:

  Salam…Sy ada menjual buah tunjuk langit gred A..sekitar 250 biji sehinga 300 biji sebungkus harga cuma rm30….cepat dan pantas sy hantar guna kan pos laju.call or msg sy xpun wasap sy kt 0174687570(mohd zuhairi)

  Kebaikan buah tunjuk langit terlalu banyak…melancarkan darah…buang angin..pulih kn tenaga batin untuk lelaki..meningkatkan tenaga dan mencergaskan badan bagi lelaki dan wanita yang berumur berkesan lebih hebat berbanding tongkat ali…mencuci buah pingang..kurangkn kolestrol..menurunkan darah tingi..buah ini selamat di makan…rahsia rahsia orang terdahulu untuk kekal sihat..berasal dari pohon mahogany di dalam hutan

  Buah tunjuk langit mempunyai nilai perubatan yang tinggi, disahkan melalui kajian saintifik oleh ahli Biokimia Amerika, Dr Larry Brookes (1996). Kebelakangan ini ia telah digunakan oleh pakar perubatan dan doktor dalam bidang perubatan dan diiktiraf sebagai antara makanan kesihatan terbaik.

  Buah yg sy jual adalah asli…bukan pil bukan kapsul tapi dalam bntuk biji2 kuaci mahogany….sehari cukup sebiji untuk kesihatan.sesiapa pun boleh amal kan…
  Keluaran sy adalah asli..nama syarikat sy JUTAWAN HERBS NO PENDAfTARAN SYARIKAT SAYA PG 0346818-W NAMA PEMILIK MOHD ZUHAIRI BIN NOORDIN

 262. mohamed Razin mohamed says:

  As salam Tuan,mintak izin untuk mengamal kan DOA DOA yang diperturun kan,selamat as salam

 263. Shahrizal says:

  Salam tuan tanah.. minta izin untuk mengamalkan doa2 nie..

 264. kamall says:

  Mohon untuk diamalkan

 265. Mazuki says:

  As salam Tuan, Minta izinkan untuk hamba mengamalkannya.

 266. Rosdi says:

  salam tuan….mohon izin utk saya amalkan doa penguat zakar

 267. Pakcik Man says:

  Assalam.Mohon izin utk copy dan amalkan semua doa tu

 268. man says:

  minta izin untuk mengamalkannya.

 269. Jamil says:

  Mohon diizinkan untuk mengamalkan

 270. ARI LAKSONO says:

  insyaallah diijabah

 271. zam says:

  Assalammualaikum…mohon di izinkan utk mngamalkn doa ini sahabat….

 272. amranhaq says:

  Aslmkm
  Minta izin amalkn ilmu di atas..

  Tma ksh

 273. ahmad says:

  Qobiltu, mohon ijazzah mengamalkannya

 274. al walid says:

  alhamdulilah…izin mengamalkan nya

 275. miral ahmad says:

  Assalamu alaikum wr.wb
  Sy minta izin utk mengamalkan doa² ini guru
  Semoga bermanfaat.
  Wassalam

 276. miral ahmad says:

  Assalamu alaikum
  Mohon izin utk mengamalkan doa ini

 277. noerrokhim says:

  Assalamualaikum…..terima kasih atas doa-doa yang anda tag ini….Mohon izinnya untuk mengamalkannya…jazakallahu khoiron
  wassalamu alaikum

 278. khalid bin hassan says:

  say
  a mohon share dan beramal dengan nya

 279. Amat says:

  Minta izin tuan utk amalkan nya.

 280. Zaki says:

  Assalam …
  Mohon diizinkan untuk mengamalkan

 281. razalie says:

  assalamualaikum…..saya ingin meminta izin untuk gunakan ayat2 ni….

 282. saya says:

  minta izin ya untuk kegunaan diri. terima kasih

 283. Azman says:

  Asalamaualikum. tuan sy minta ijazah dan izin utk amalkan doa tersebut

 284. fadly says:

  Assalamualaikum
  Mintak izin buat diamalkan,,
  Terimakasih..

 285. datay rahmad says:

  Assallamuallaikum, minta ijin dan minta ridho untuk mengamalkan doa2nya. Semoga bermanfaat.

 286. ALI says:

  Assalamualaikum tuan, minta izin diamalkan kepada diri dan seluruh ahli keluarga saya . Moga Allah memudahkan urusan tuan dunia dan akhirat, Amin

 287. abang seng says:

  Izinkan saya amal ayat ini

 288. izwan says:

  asskum….saya minta izin untuk amalkn doa ini…dan juga mohon diizinkan

 289. rosi laga says:

  assalammu’alikum, izinkan saya mengamalkannya….
  terimakasih

 290. rosi laga says:

  assalammu’alaikum, izinkan saya mengamalkannya..
  terima kasih

 291. Rafi says:

  Salam minta izin hamba guna kn amalan oni tuan

 292. Mood says:

  Assalamualaikum, minta izin mengamakannya

 293. nur says:

  Terima kasih petuahnya.
  Minta izin tuk mengamalkanya

 294. nur takiyan says:

  Salam ceria…
  Minta ijin tuk mengamalkanya

 295. syarziq says:

  Asalamaualikum. tuan sy minta ijazah dan izin utk amalkan doa tersebut

 296. Terima kasih mudah2an menjadi berkah

 297. Muhd Shukor Adam says:

  Assslamualakum. Tuan yg berbagia saya mohon untuk amalkan doa2 ini, dan halalkan kepada saya di dunia dan akhirat.

 298. Zrin says:

  Assalam…
  Minta izin utk mengamalkanya

 299. mazlan says:

  assalamualaikum…
  mhon izin utk amalkannya..semoga semuanya mendapat manfaat dan kebaikan

 300. din says:

  assalamualaikum tuan, saya mohon izin utk saya amalkan doa-doa dan ayat-ayat ini, terima kasih tuan.

 301. din says:

  Asalamaualikum. tuan sy minta izin utk amalkan doa tersebut. terima kasih.

 302. cmayau says:

  mohon izin copy info..terima kasih

 303. awe says:

  mohon izin diamalkan

 304. Solehin says:

  Assalammualaikum mintak izin yer

 305. HALIM ABDULLAH says:

  Assalam.Mohon izin utk copy dan amalkan semua doa tu

 306. Adnan ismail says:

  Salam tuan, mohon keizinan untuk amalkan semua dos dan tip

 307. abdulnaser says:

  Assalamualikum. Saya mohon ijin utk amalkan doa tersebut

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s