Doa doa menguatkan zakar dan tenaga batin1) Agar Tua Kembali Muda.

Jika anda terasa lemah sendi tulang dan lesu urat geramat kerana sudah lanjut usia (sudah tua), anda tidak seharusnya berserah begitu sahaja. Tenaga anda masih dapat dipulihkan sekiranya anda amalkan doa di bawah ini setiap hari selepas sembayang Asar atau Isya’ sebanyak 7 kali. Insya-Allah akan pulihlah tenaga batin anda seperti tenaga anak muda layaknya.

Inilah doa yang perlu diamalkan.

Bismillah Hiroh Man Niroh Him
Yaa wahidul baqil qawiyul mathin. In nalloha qawiyun, ngazizun, yaa qawiyu biroh matika yaa ar hamar roohimin.

2. Terapi Seksual Gangguan Sihir (1).

Atas permintaan dari Pelanggan-pelanggan dan teman-teman saya yang begitu mengharapkan mendapat Rawatan penyembuhan terkena Sihir Gangguan Seksual. Di sini di perturunkan cara-cara merawatNya. Jika ada keyakinan Insya-Allah amalan ini berjaya menghapuskan sihir-sihir tersebut. Semuga bagi pembaca-pembaca blog juga dapat menafaat bersama.

Bacakanlah ayat-ayat di bawah ini sebanyak 7 kali pada air, lalu airnya itu dibuat minum dan digunakan untuk membuat permandian (ia itu pada mereka yang terkena sihir itu) selama 7 hari berturut-turut. Insya-Allah sihirnya akan gugur. Sekiranya masih belum terhasil buatlah beberapa kali ulangan. Dan banyaklah berdoa kepada Allah.

1) Surah Yunos 81-82.

Qola Musa maa jiktum bihis sihru innol lohha sayubthiluhu innol lohha laa yuslihu ngamalal mufsidin. Wayuhikkul lohhul hakqo bikalimaatihi walau qarihal mujrimun.

2) Surah Al-’Araf 117-122

Wa awhainaa illa musa an alqi ngasaaka faiza hiya talqofu mayakfikun. Fawaqo ngal hakqu wabathola maa kaanu nyakmalun. Fa ghu libu hunaa lika wan qolabu sho giriin. Wa ulqiyas shaharotu saajidin. Qolu aaman na birobbil ngalamin. Robbi musaa wa haarun.

3. Surat Thaha 69.

Innama sona ghu kaidu saa hirin walaa yuflihus syaahiru haisu ataa.

Untuk mengelakan kesalah bacaan dan bunyi yang betul. Sila rujuk pada kitab-kitab suci Al-Quran, kerana tulisan rumi kekadang mempunyai kata bunyi yang berbeza.

3. Terapi Seksual Gangguan Sihir (2).

Ambilah bekas berisi air, dan bacakan kepadanya surat Al-Ikhlas, Al-Falaq, An-Nas (Al-Mu’awwidzat) dan doa-doa di bawah ini.

Allah humma robbin Naasi az hibisbaksa wasfi antas syafi laa syifaa a illa syifa uka syifaa an la yugoo diru syaqoman.

(Maknanya; Ya Allah, Tuhan semua manusia, hilangkanlah penyakitnya dan sembuhkanlah, kerana Engkau-lah Yang Maha Menyembuhkan. Tiada kesembuhan, selain kesembuhan (dari) Mu, kesembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.)

Bismillahi arqika wal lohhu yasfika min kulli da in yukzika wa min kulli nafsin aw nga in hasidin. Allahu yasfika.

Dengan nama Allah, saya obati kamu (dengan rukyah), semuga Allah akan menyembuhkan dari setiap penyakit yang menyakitimu, dan dari setiap jiwa atau mata yang dengki. Semuga Allah menyembuhkanmu.

Angu zu bikalimaatil lohit taam maa ti min sarri ma holaq.

Aku berlindung dengan ayat-ayat Allah yang sempurna dari semua kejahatan yang diciptakan-Nya.

Bismillah hillazi laayazurru maas mihi sai un fil arzi wala fis syama ii wa huwas sami ngul ngalim.

Dengan nama Allah, yang dengannya segala sesuatu yang ada di bumi dan di langit tidak akan membahayakan. Dialah Yang Maha Mendengar, Lagi Maha Mengetahui.

Doa-doa tersebut di baca 7 kali pada air, lalu airnya di minum dan dipakai untuk mandi selama 3 hari. Insya-Allah sihir itu akan gugur dan ikatan sihirnya akan lepas.

*
Nasihat saya: Janganlah kita bersusah payah kesana kemari, berjumpa orang itu dan orang ini yang mengaku pandai hal-hal yang ghaib, dan boleh menyembuhkan sesuatu penyakit berkenaan sihir ini. Memang ada mereka yang pandai seperti Ustaz-ustaz atau orang -orang alim. Cuba yakin pada Allah dan lakukan sendiri dahulu. Insya-Allah kita juga boleh mendapat kesembuhan.

4. Doa Penguat Zakar (1)

Cubalah kaedah ini untuk menguatkan Zakar anda yang lemah. Hendaklah membaca doa ini sebanyak 7 kali kepada air yang suam kemudian mandikanlah Zakar anda. Atau celupkanlah tuala kecil (good morning towel) ke dalam air suam itu kemudian perahkan airnya dan bungkuslah Zakar anda dengan tuala itu sehingga sejuk. Cubalah amalkan sehingga 7 hari berterusan, Insya-Allah

Bismilah Hiroh Man Niroh Him
Yaa Qahar, Lailla Ha il lulloh, Wahidul Qahar.
5. Doa Penguat Zakar. (2)

Faedah Doa Yang Di baca waktu lemah Zakar.

Jika di rasai lemah zakar bagi jimak (bersetubuh), bacalah doa ini 3 kali kepada zakarnya di waktu hendak jimak (bersetubuh) itu niscaya jadi kuat bersetubuh. Insya-Allah

Inilah Doanya.
بِِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اَللَّهُمَّ اِنَّا نَعُوْذُبِكَ تَامَّهْ، وَالرُّوْحِ، وَالدَّمِ، وَلَحْمِ، وَسَحْمِ، وَالْحُرُوْبِ، وَالْجُلُوْبِ وَتَقْضِىْ، فَاِذَا قَضَيْتَ اَمْرًا فَاِنَّمَا يَقُوْلُ لَهُ كُنْ فَيَكُوْنُ.

Bismillah hirohman Niroh him.

Allah huma innaa Na ngu zubika tam mah. Warruhi, wad dami, walhmi, wasahmi, wal hurubi waljulubi watakzi. Faiza kozoita amron fain namaa yakulu lahu kun fayakun. ( 3 Kali)

6. Doa Penguat Zakar (3).

Atas Permintaan Ramai dari Pelanggan-pelanggan, teman-teman dan pembaca blog yang terus ke email saya. Di sini saya perturunkan amalan doa penguat Zakar (3) yang di amal-amalkan oleh tetua orang-orang lama.

Anda amalkan doa ini dengan membacanya sebanyak 7 kali ketika hendak bersetubuh. Isya-Allah ia dapat mengeraskan Zakar anda dan dapat bertahan lama semasa menjalankan tugas anda itu. Inilah doa yang masyhur di kalangan tuk-tuk guru zaman dahulu yang masih di amalkan oleh sesetengah orang yang berpoligami pada zaman sekarang.

Doanya ialah.

بِِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اَلْحَمْدُ ِللهِ الَّذِىْ خَلَقَ مِنَ الْمَاءِ بَشَرًا

Bismilah Hiroh Man Niroh Him
Alhamdu lillahil lazi kholako minal maa i basharo.

7. Doa Penguat Zakar (4)

Sebelum tidur ambil sedikit minyak urut dan gosokkan dengan laju pada tapak tangan untuk memanaskan tapak tangan anda.. Jangan gunakan minyak yang panas di takuti akan mencederakan zakar Anda. Letakkan sedikit minyak tersebut pada jari-jemari tangan dan urut di kelengkang ia itu di antara dubur ke telur zakar.. Tekan sedikit dan pastikan anda urut sehala saja, yakni dari dubur mengarah ke telur zakar. Baca doa ini sebanyak 7 kali .

Ya Qadim

Ya Daim

Ya Ahad

Ya Wahid

Ya Samad

Ya Allah – Ya Allah – Ya Allah

Ya Qahar – Ya Qahar – Ya Qahar

Lailaha il’aLlah hu Wahidul Qahar

Amalan ini amat berkesan dan kekadang dapat dilihat pada malam itu juga, di mana zakar akan menegang dengan hebat sekitar 2 atau 3 pagi sehingga waktu solat subuh. Amalkan ia kalau boleh pada setiap malam sebelum anda tidur terutama ketika dalam keadaan cuaca sejuk supaya ligament dan urat syaraf yang berada pada zakar dalam keadaan tahap kecergasan yang terbaik.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

398 Responses to Doa doa menguatkan zakar dan tenaga batin

 1. Johan berkata:

  Anda sudah membuktikannya sendiri?

 2. jalanakhirat berkata:

  mereka yang sudah champion seperti kita tak payahlah baca lagi doa ni, nanti kena poligami pulak.

  salam ceria

  • hamba allah berkata:

   asallamualaikum,mimta izin untuk amalkan doa ini.

  • AZLAN berkata:

   ASSALAMUALAIKUM
   assalam mintak izin untuk cuba mengamalkannya

  • zamri berkata:

   Assalamualaium tuan.
   Mohon izin untuk mengamalkan doa-doa ini.

  • Perubatan Alternatif Sukma Insani berkata:

   Jangan takbur. Pada bila2 masa keupayaan boleh metosot kalau tiada penyelenggaraan.

   • pak wira berkata:

    Bukan takabur.. Masakan berkongsian ilmu itu dibilangi begitu. Yang takabur itu org yg menyembunyikan ilmunya & merasai dialah yg hebat

   • aberockers berkata:

    Kenapa??? Rasa tergugat kerana rahsia perubatan dalam islam sudah di ketahui umum atau pun apa? Inilah masyarakatbkita…asal kita lebih sedikit ada perasaan hasad dan dengki. Kembalilah saudaraku kr jalan yang benar. Niatkan dalam firi kita bahawa kita berubat ini adalah kerana allah…bukannya kerana kita terasabkita hrbat. Blog sekrvil ini t9daklah semulia admin nya yang sanggup mrncurahkan ratisan ilmu bermanafaat walaupun kita belum mrngetahui krbenaran sebarannya….. Namun, andainya ada sedikit kesilapan dalam setiap osting nya itu harap maafkan adjin. Mereka juga manusia biada buknnya malaikat…dan sememangnya hatinya mulia pada kami dan bukan TAKABBUR pada pandangam hati tuan. Harap maaf atas perkongsian komrn ini… Assalamualaikum… alhamdulillah..aamiin..

  • eqsan berkata:

   Assalamualikum,minta izin untuk saya mengamalkannya.terimakasih mudahan dengan izin allah berhasil

  • norman berkata:

   Asalamualaikum tuan .Mohon di berkati..untuk amalan..semoga allah merahmati…amin

 3. capt berkata:

  semuga minta tuan web catat sama rujukan surah tiap-tiap doa supaya dpt dibaca dgn betul..

 4. jalanakhirat berkata:

  Asalamualaikum

  Insyaalah, selamat berdoa.

  Dan jika boleh saudara tidak lokek mengucapkan salam sebelum memulakan ucapan.

  Salam ceria selalu.

 5. zamri berkata:

  1.bolehkah saya terus mengamalkan doa doa tersebut selepas saya membacanya?.
  2.bolehkah saya amalkan doa tersebut setiap kali selepas solat 5 waktu?

 6. jalanakhirat berkata:

  Asalamualaikum

  Berdoalah Insyaallah,

  Tapi jika terasa panas dan lain macam, selawat banyak banyak, mengucap dua kalimah syuhadah dan beristaghfar.

  Selamat mencuba.

 7. AHMAD ZUHDI BIN RAMALI berkata:

  ASSALAMUALAIKUM…MOHON KEIZINAN UTK MENGAMAL DOA_DOA PENGUAT ZAKAR DAN TENAGA BATIN…ADAKAH PERLU DI AMAL SELAMA 40 HARI SUPAYA IA SEBATI?

 8. ahmad zuhdi berkata:

  ASSALAMUALAIKUM…MOHON KEIZINAN UTK MENGAMAL DOA_DOA PENGUAT ZAKAR DAN TENAGA BATIN…ADAKAH PERLU DI AMAL SELAMA 40 HARI SUPAYA IA SEBATI?

 9. sakimin berkata:

  terima kasih semoga bermanfaat dan terbukti doa tersebut

 10. azmi berkata:

  bagus sgt

 11. mohamad saghir sulaiman berkata:

  Assalamualaikum.Terima kasih kerana beri petua untuk diamalkan.

 12. sandakan berkata:

  assalamualaikum…
  doa2 tersebut boleh amal salah satu shj ke?

 13. PokMe berkata:

  salam1malaysia! do ni memang menjadik! saya sebelum ni lembik sejak umur 30 thn sekarang 55 tahun. baru dapat tahu. tak caya? jom lawat web saya siap gambar lagi

 14. zul berkata:

  mudah-mudahan doa-doa yang deberikan dapat membantu…
  insyaALLAH…AMIN..

 15. fathullah ahmad berkata:

  jamu alami

 16. wan mohamad berkata:

  memohon keizinan untuk mengamalkan doa ini untuk diri saya

 17. bakarin berkata:

  Askum,
  bagus sanggatlah tu mengamalkan doa2 seperti menguatkan tenaga batin ini tapi jaanganlah lupa pulak amalan2 yang lain seperti Tidur biar cukup agar badan segar dan selalulah bersenam untuk meningkatkan stamina supaya sentiasa bertenaga. Jaga kebersihan diri dan penampilan kedua2 belah pihak suami dan isteri supaya kemas dan kelihatan menarik di pandang inshaallah zakar cepat tegang dan kuat

 18. helmi berkata:

  salam tuan….mohon izin utk saya amalkan doa penguat zakar..

  dr: HJ

 19. zul berkata:

  ASSALAMUALAIKUM….mintak kebenaran nak iktiar..
  moga2han Allah atur sgalanya…insayallah…

 20. abdoulcab berkata:

  minta izin dari tuan untuk mengamal kannya smoga tuan diberi kebaikan di dunia dan ahirat

 21. SHAHIRUL berkata:

  Assalamualaikum tuan, minta izin diamalkan kepada diri dan seluruh ahli keluarga saya serta anak-anak murid saya. Moga Allah memudahkan urusan tuan dunia dan akhirat, Amin

 22. Husni berkata:

  ilmu anda sangat berarti dan tentunya buwat para pengunjung situs ini.
  Mantap…

 23. mohamad bin abdullah berkata:

  Salam.semoga penjelasan tuan dalam hal hal sebegini dapat memberi manafaat kepada yang tidak tahu kepada tahu.saya doakan semoga tuan diberkati allah jua.

 24. saring berkata:

  mohon ijin mengamalkan,, suatu saat,,

 25. faizal berkata:

  boleh tak terangkan maksud doa untuk mengeraskan zakat

 26. faizal berkata:

  minta tolong terangkan maksud doa mengeraskan zakar

 27. jihad dijalannya.. berkata:

  terima kasih… mohon keizinan untuk mengamalkan doa ini

 28. Preman konjo yg berdasi berkata:

  Syukron ats ilmunya..smga bguna pd p’amalnya

 29. wahab omar berkata:

  Bang saya ada masalah .zakar saya tak kuat lemah saja saya ada isteri macam mana saya nak selesai kan masala ini kalau abang boleh bantu saya .saya bayak beshukul pada allah .ada pelataran nya.

  M

 30. shah berkata:

  assalamualaikum….izin copas ya….

 31. Arm_mer berkata:

  assalamualaikum…..mohon diamalkan ea.trima kaseh

 32. syahir berkata:

  assalam mintak izin untuk cuba mengamalkannya

 33. wan mohd nawawi berkata:

  Assalamualikum,minta izin untuk mengamalkannya.terimakasih sekali lagi.

 34. ezri berkata:

  Assalamualikum,minta izin untuk saya mengamalkannya.terimakasih mudahan dengan izin allah berhasil

 35. azwan. berkata:

  assalamualaikum…mohon izin untuk mengamal kan doa ni

 36. KAMAROL ZAMAN BIN HAJI ABDULLAH berkata:

  terima kaseh…bagus juga amalan ini…selamat mencuba.pasti tidak menghampakan.

 37. wan berkata:

  terima kasih…mohon untuk diamalkn doa ini

 38. Firman berkata:

  Qolbitu

 39. Rafi berkata:

  assalamualaikum, trima kasih ijinkan sys mengamalkannya…

 40. Muhamad berkata:

  mohon izin untuk mengamalkannya

 41. julius berkata:

  prtanyaan,bagi bukan beragama islam adakah cara lain untuk rawatan mati pucuk@lemah tenaga batin…tq..

 42. hamba yg lemah berkata:

  assalamualaikum
  mohon izin untuk mgamal kan hadis tuan

 43. asmadi berkata:

  Trima kasih atas info info yang di berikan ini semoga bermanfaat untuk semua orang aminnnn

 44. mohd.arefiz berkata:

  Assalamualaikum tuan, minta izin diamalkan kepada diri dan seluruh ahli keluarga saya . Moga Allah memudahkan urusan tuan dunia dan akhirat, Amin

 45. zamrad berkata:

  Asskum
  Mohon ijin utk mengamalkan ilmunya,
  Thanks b4.-

 46. Aman berkata:

  assalamualaikum,
  mohon izin mengamalkan.
  TGVM

 47. izza berkata:

  salam..minta izain amalkan

 48. NAKANAMI berkata:

  SEPULOH JARI DISUSUN MOHON RESTU DARI POKCIK UNTUH AMBO AMALKAN DAN DIIJAZAHKAN …assalamualaikom

 49. azhar berkata:

  Tk mohon izin utk mengamalkannya

 50. Neo Iskandar berkata:

  assalamualaikum ,
  tq kpd saudara webmaster memberikan info yg sgt berguna ini . maklumlah lelaki xda expired date . makin berumur kita , makin lah miang . silap2 blh tambah cawangan di kemudian hr . wallahualam .

  akan turun ke seberang minggu depan [xpasti biler] , insyaAllah akan ketemu nanti . boleh la berborak dgn panjang lebar . tq n wassalam ,

 51. Mael84 berkata:

  Assalamualaikum
  trima ksh tuan krana bk0ngsi ayat2 seperti ini..
  Minta di izinkan saye mgamal ayat2 tuan

 52. mohd.yusuf ahmad berkata:

  Assalamualikum,minta izin untuk saya mengamalkannya.terimakasih mudahan dengan izin allah berhasil

 53. Neo Iskandar berkata:

  assalamualikum ,

  jgn lupa praktikal nya sekali yer . baca ayat tp xbelajar cr berasah susah gak nanti . kena ada keduanya sekali . nanti ada masa nak belajar live praktikal ngan saudara web master . akan turun ke seberang pada hari ini utk lawatan cuti2 . ada rezeki dpt berbincang kepelbagain isu samada berkesempatan nannti ada masa akan ketemu kita . akan diberitahu melalui emel @ fb nanti .

 54. kamarol berkata:

  assalamualaikum,,terima kasih atas usaha saudara dan saya mohon izin untuk mengamalkan doa ini..terima byk2.

 55. ampun berkata:

  Assalamualikum
  minta izin untuk saya mengamalkannya.terimakasih mudahan2 dengan izin Allah berhasil

 56. abd latif saidin berkata:

  Assalamu’alaikum wbt,
  minta izin saya untuk saya mengamalkannya. terima kasih. mudah-mudahan dengan izin Allah berhasil.
  Aladin

 57. megat hakimi. berkata:

  salam.sya minta izin nak megamalkan ayat yang tuan berikan ini.dan mintak izin mengunakannya

 58. Hamzah berkata:

  Assalamu’alaikum, Tuan saya mohon izin untuk mengamalkan semua doa’ dan amalan-amalan tersebut. Terima kasih. Wassalam.

 59. zaid. berkata:

  assalamualaikum. terima kasih kpd tuan berkongsi ilmu seperti ini. saya telah mencuba doa tersebut dan yakin dgn Allah. alhamdulillah dengan kuasa-Nya ia berhasil.. semoga kita semua mendapat rahmat allah. amin ya rabbal alamin

 60. wan berkata:

  assalamualaikum..sy pun ingin mntk izin untuk mengamalkan doa2 dan amalan2 yg tuan kongsikan. terima kasih..wassalam

 61. halwal yandi berkata:

  mhon izin mengamalkan doa ini

 62. didisadly berkata:

  Mintak laluan untuk mengamalkan ni..

 63. didisadly berkata:

  Mintak izin untuk mengamalkan

 64. mohd berkata:

  Asslmlkum..
  mohon izin utk coba amalkan doa ini tq…

 65. mpud berkata:

  izin mengmalkan

 66. ibrahim.bin mohd lani berkata:

  izin memgamalkan untuk kebahagian rumahtangga

 67. rahmat berkata:

  salam.. Makasih tuan, q mohon izin ikut mengamalkan doa2 ya..

 68. Anak bapak berkata:

  Assalam
  mohon menggunakan doa ini tuan, terima kasih

 69. DOCTRINEBLUE berkata:

  MOHON IZIN MENGAMALNYA…INSYAALAH JIKA DIAMAL DENGAN YAKIN KEPADA KEKUASAAN ALLAH PASTI BERHASIL

 70. QuBenn Lawrence berkata:

  minta izin mengamalkn doa penguat zakar…semoga berjaya diberkati…amin

 71. Muhammad Alim berkata:

  Assalamualaiku warahmah,
  Semoga Allah senantiasa meridhoi Tuan serta kita semua. Mohon ijin untuk mengamalkan do’a2nya mohon ijab dan kabul.
  Semoga ijin dan ridho Allah. Terima kasih.
  Wassalam.

 72. zul berkata:

  mohon keizinan mengunnakan doa tersebut, minta halal.

 73. jim berkata:

  assalamualaikum warahmatullah…mohon izin

 74. nangka berkata:

  insya Allah…terima kasih penulis….moga ilmu tuan bermanfaat pada kami

 75. khairudin berkata:

  assalamualaikum,minta izin gunakannya.

 76. samad berkata:

  Assalamualaikum… t kasih..
  Mohon keizinan tuan utk saya mengamalkannya..

 77. nizam berkata:

  Assalamualaikum…..terima kasih atas perkongsian petua ini….Mohon keizinan daripada tuan utk saya amalkan petua nie….

 78. syazone berkata:

  As-salam… mohon izin tuan utk saya share dan amalkan petua ni

 79. harry berkata:

  mohon idzin tuk mengamalkan doa doanya.wassalam

 80. syful berkata:

  salam… mohon izin dari tuan tanah dan tuk mengamalkan doa2 ini untuk diri sindiri…

 81. Mohd Rosli Wahab berkata:

  Mohon izin mengamalkan doa-doa tersebut. Boleh tak e-mailkan saya doa-doa di atas di tulis dlm jawi /arab kerana kadangkala kita boleh tersasar dari segi sebutan satu-satu huruf .

 82. Huda berkata:

  assalamu’alaykum…

  Harap berhati-hati, beberapa doa di atas yang disebutkan dalam huruf abjad SALAH.

  Ini salah satu kutipan dari kalimat Basmalah yg dilafalkan dengan abjad dengan tidak benar:

  “Inilah doa yang perlu diamalkan.

  Bismillah Hiroh Man Niroh Him”

  seharusnya: Bismillaahirrohmaanirrohiim

  Menurut saya, apapun yang kita inginkan, sebaiknya berdoa kepada Allah dengan benar-benar memahami dan meyakini doa yang kita ucapkan.

  wallahu a’lam

  wassalaam,
  Huda

 83. Dewa berkata:

  Assalamu ‘alaikum Wr.Wb.
  Mohon izinnya untuk mengamalkan do’a tsb… Amiin

 84. eL Diablo berkata:

  itu yang terakhir, YA Qodim, Ya Daim ? apa itu Ya Daim ? blum pernah saya dengar Allah punya nama DAIM, Adzim mungkin kali ya ? jangan sembarang mengucap Asma Allah.

 85. Ibnu Bilal berkata:

  Assalamualaikum…..
  MOHON RESTU DARI PAKCIK UNTUK DI AMALKAN DAN DIIJAZAHKAN .
  JAZAKALLAHU KASIRAN

 86. Wamuho berkata:

  Asallammualaikum
  mohon ijin untuk mengamalkanya

 87. mior rahman berkata:

  Askum..mita izin untuk mengamalkan doa ini.

 88. mior rahman berkata:

  As’kum mohon izin utk mngamalkn doa-doa ini.

 89. fuazi berkata:

  Assalamualikum,minta izin untuk saya mengamalkannya.terimakasih mudahan dengan izin allah berhasil

 90. nizam berkata:

  Minta ijin amal doa ni.

 91. ridwan berkata:

  ass..mohon minta ijin untuk saya amalkan

 92. KHai berkata:

  Informasi yang sangat menarik untuk di ketahui bersama… Bagi anda yang ingin mengetahui bagaimana cara membesarkan zakar dengan cara yang selamat serta terbukti berkesan anda bolehlah layari website di bawah ini sekarang…

  http://bit.ly/pakarzakar-v1

 93. pewaris berkata:

  mohon izin amalkan doa ini

 94. rizal berkata:

  izinkan saya

 95. Rosmiyadi berkata:

  Assalamu’alaikum warohmatullahi wabarokatuh..mohon izin mengamalkan,,

 96. Assalamu’alaikum warohmatullahi wabarokatuh..mohon izin mengamalkan,, -HAFRIZ AIZAT-

 97. Stambo berkata:

  Mohon izin utk amalkan doa ini..sangat berguna.

 98. mohd shafareez berkata:

  mohon untuk mencuba….

 99. Mohd tarmizi berkata:

  Minta izi amalkan doa2 tersebut

 100. BAPA berkata:

  ASM….MINTA IZIN UTK DIAMALKAN…

 101. pakcikli00 berkata:

  Asalamualaikum

  Banyak diantara isteri mereka yang telah mengamalkan ayat di atas meminta mereka dimadu kerana tidak tahan melayan kekuatan zakar suaminya.

  Oleh itu mereka yang tidak boleh membiayai sara hidup lebih dari satu isteri perlu berfikir berkali kali terlebih dahulu sebelum mengamalkan ayat tersebut di atas.

  Wasalam.

 102. zulkefli berkata:

  As…salam mtak izin utk mencuba semoga anda dirahmati olehnya

 103. mohd nazari berkata:

  mohon keizinnan mengamalkan ayat in

 104. ram berkata:

  mohon izin mengamalkan do’a ini

 105. sam berkata:

  assalam..doa yang terakhir ya daim dan ya ahad saya agak terkeliru ade ke dlm nama allah..minta penjelasan.

 106. muhammad mustapa berkata:

  assalamualaikum tuan,,
  sya ingin meminta izin supaya doa ini tok ijazahkan kepada sya..
  smoga ilmu ini mmbri manfaat ..insyAAllah..
  terima kasih

 107. siapa berkata:

  SALAM.. minta izin untuk saya mengamalkan doa ini k

 108. Kancil berkata:

  Assalamualaikum,..Minta izin untuk amalkan doa ini

 109. setyo berkata:

  As.wr.wb… Ulun minta ijin dan mohon diijasahkan amalan doa2 untuk penguat zakar tersebut untuk keharmonisan keluarga ulun… dan mengobati bagi saudara kami yang memerlukannya…
  Terima kasih… atas ijinnya…
  wassalamu’alaikum wr.wb…

 110. arya berkata:

  mohan ijin ngamalin ny trima kasih

 111. jojoi berkata:

  Minta izin ilmu tuan.

 112. harry berkata:

  mohon idzin mengamalkan, trimakasih

 113. wan berkata:

  assalamualaikum..terima kasih ats ilmu ini.mohon izin untuk mengamalkan nya

 114. anshari berkata:

  aslmkm..mhn izin utk mengamalkannya

 115. Nas berkata:

  Assalammualaikum….mohon dapatnya saya war warkn pada pesakit saya utk menolong mereka.

 116. shahrin berkata:

  assalamuaikum…mhn izin tuk mengamalkanya

 117. radzi berkata:

  tip no satu surah apa ayat keberapa

 118. mohd berkata:

  as salam. .moh0n izin untuk amal kn. .

 119. hasyim51 berkata:

  izin copy dan ngamalkan do”ain semua moga berhasil…….

 120. anwar berkata:

  izin ngamalakan tadz
  syukron

 121. nakal berkata:

  izinkan saya untuk amalkan doa dan petua ini..

 122. hamba_Allah berkata:

  assalamualaikum..mohon izin untuk mengamalkan doa anda..terima kasih

 123. Hamba Allah berkata:

  Minta izin untuk amalkan doa doa.

 124. wan berkata:

  Assalamualaikum Tuan, mohon izin untuk amalkan doa ini.. syukran..

 125. ahmadtarmizi berkata:

  Assalamkm,saya nak bkongsi doa ini ,mhn izin copas ya

 126. ifan berkata:

  assalamuaikum…mhn izin tuk mengamalkanya

 127. OTHMAN SABTU berkata:

  Izin ,engamalkan doa ini.. haji seman

 128. xboy berkata:

  Assalamualaikum tuan..mohon keizinan tuan untuk mengamalkan doa2 tersebut..terima kasih..wassalam..

 129. matt berkata:

  As’kum mohon izin utk mngamalkn doa-doa ini. T’kasih

 130. shah berkata:

  Assalamualaikum.
  Mohon izin untuk mengamalkan doa – doa ini. Terima kasih.

 131. DINO berkata:

  assalamulaikum,
  mohon keizinan utk mengamalkan doa2 nie.terima kasih,

 132. pokcik berkata:

  assalamualaikum..pohon izin amalkan.tk

 133. hendri irawan berkata:

  asalamualaikum.. sya minta ijin untuk mengamalkan doa2 nya

 134. wan berkata:

  Assalamu’alaikum,
  Mintak ijin mengamalkannya. trima kasih . Wassalam

 135. mr.f berkata:

  salam. halalkan sy untuk mengamalkan doa ini. terima kasih

 136. MUHAMMAD berkata:

  SALAM..MIMTA IZIN UNTUK SAYA AMALKANNYA..

 137. nizam berkata:

  Minta izin mengamalkn doa ini..

 138. imzaluz berkata:

  assalamualaikum tuan.,izinkan saya mengamal ayat ini.terima kasih

 139. roslee berkata:

  izin kan saya mengamal doa-doa yang di beri semoga allah merahmati tuan…amim wasallam

 140. Mohd Aziz berkata:

  SALAM
  Minta izin amalkan amalan ini utk diri sndiri kearah amalan yg diredhai Allah.
  terima kasih
  salam Hurmat

 141. askur h berkata:

  izin saya amal kan doa ini

 142. ONE berkata:

  Salam ..minta izin amalkan..TQ

 143. \ berkata:

  mnta izin mengunakannya…

 144. cipir berkata:

  izin amalkan

 145. epoll berkata:

  salam… saya mohon izin mengamalkan doa2 ini..

 146. bima.say berkata:

  alhamdullillah minta izin mengamalkannya…..ust..

 147. abe berkata:

  mohon izin untuk mengamalkan doa ini

 148. Tomo berkata:

  Alhamdullillah Ustad suatu saat nanti, saya mohon minta izin mengamalkannya…..

 149. m.khaerul berkata:

  assalamualaikum..
  kpd bapak yg trhormat saya minta izin utk amalan pijit..mdh2n brmanfaat

 150. ayub muhammad yasien berkata:

  assalamu’alaikum,qobiltu.mohon izin untuk mengamalkan

 151. asmara berkata:

  Assalamualaikum ww… mohon izin tuk saya amalkan ..

 152. safwan berkata:

  mohon amalkan

 153. jamal sarahani berkata:

  minta ijin tuk memakainya tuan

 154. azhar rifin berkata:

  Mohon izin amal kan

 155. azhar rifin berkata:

  Ss slm mohon izin amalkan

 156. AHBABUL MUSTAFA berkata:

  MIOHON IJINN IJASAHNYA QOBILTU

 157. zain berkata:

  Mohon izinkan dan halalkan menggunakan doa2 ini.

 158. wak berkata:

  assalamualaikum..mohon keizinan mengamal doa2 diatas…..terima kasih tuan

 159. paklang berkata:

  asalam mohon izin mengamalkan moga berkah aminn

 160. ABD AZIZ berkata:

  SALAM TUAN MINTA IZIN UNTUK AMAL DAN DISEBARKAN KEPADA HAMBA ALLAH YG MEMERLUKAN.
  JAAZA KA ALLAH
  WASSALAM

 161. mantoba berkata:

  assalamu’alaikum tuan,
  mohon keizinan tuan untuk mengamalkan petua2 dan amaln tersebut..terimakasih

 162. hamba Allah berkata:

  Assalamualaikum,
  Izinkan hamba mencuba doa ini, terima kasih……..

 163. Mat berkata:

  Assalamualaikum..minta keizinan untuk amalkan doa ini..

 164. Hari berkata:

  ASS,,SAYA DARI INDO MOHON IZIN UNTUK MENGAMALKAN DO’A TERSEBUT. TRIMA KASIH!

 165. ahmad berkata:

  Izinkan saya mencoba

 166. joyah berkata:

  Mohon izin menggunakan doa doa di atas

 167. dan berkata:

  Assalamualaikum….
  Mohon izin mengamalkan

 168. set berkata:

  Assalamualaikum….
  Mohon izin mengamalkan

 169. hamba allah berkata:

  assalamualaikum..syeilkh..mohon izin mengamalkan doa ini..moga allah melimpah ruahkan rezeki pada hambamu ini..amin

 170. hamba allah berkata:

  asalamualaikum,minta keizinan untuk mengamalkan doa ini….

 171. Ngemon gress berkata:

  Asslmualaykum..
  Izin gue mengamalkn nya..
  Wassalmualykum.

 172. amyn berkata:

  Salam ustaz, mohon izin dan ijazah utk mengamalkan dan menyampaikan kepada yg berhajat

 173. shake berkata:

  Ingin menjadi anak murid, mendapat keredhaan dunia dan akhirat.

 174. shake berkata:

  Mahu meminta izin mengamalkan ilmu tuan agar menjadi dan barakah pada saya untuk amalan saya.

 175. farouk berkata:

  Salam. terima kasih kerana sudi berkongsi khazanah ilmu ini. Minta izin untuk salin dan amalkan ilmu tuan diblod ini. Semoga tuhan yang membalasnya. Amin.

 176. adnan berkata:

  Assallaimuallaikum , saya minta idzin untuk mengamalkan nya – amien – terimakasih

 177. Muhd Shaz-One berkata:

  assalamualaikum…ustaz..saya mahu meminta izin untuk mengamal ayat2 diatas..amin…TQ

 178. Kamarudin berkata:

  As’kum mohon izin utk mngamalkn doa-doa ini.

 179. Zawawi berkata:

  Assalamulaikum , terima kasih dan mohon izin utk mengamalkan doa ini

 180. mrH berkata:

  Assalamualaikum wrt…
  Mohon izin tuan utk saya amalknnya.
  Satu pertanyaan tuan..
  Ayat utk diamalkan bagi mngelak gangguan sihir utk memecahbelahkan rumahtangga..terima kasih.

 181. khairul berkata:

  Minta izin mengamalkan doa ini Tuan!

 182. Anto berkata:

  Mohon ijin untuk mengamalkannya ki

 183. joko berkata:

  mohon izin tuk mengamalkannya,,,

 184. Abdullah berkata:

  Assalamualaikum, dengan perkongsian ini mudah-mudahan tuan diberkati allah. Saya mohun izin untuk sama beramal dengan amalan dan doa yang tuan paparkan. terima kasih.

 185. joe berkata:

  Assalamualaikum..
  sy mmintak izin mgamalkan doa2 yg telah di ajarkan..

 186. Putra Adam berkata:

  Assalamu’alaikum.. Wr.Wb.,
  Sy Mohon Hajat Do’a Penguat Zakar (2) No.5 agar menjadikan ilmu yg bermanfaat & mustajab utk sy amalkan.. Ridho ALLAH SWT Berkah Guru. Amiin.

 187. Fendy berkata:

  Assalamualaikum wrt…
  Mohon izin tuan utk saya amalknnya.

 188. Rahnijek berkata:

  salam….mohon izin tuan,saya mengamal kan doa ini

 189. Alif berkata:

  Qobiltu pak, izin ngamalin

 190. sabri hasan berkata:

  Asalamualaikum…izInkan saya amalkan doa tersebut

 191. YANTO berkata:

  assalamualaikum qobiltu mohon ijin ngamalin

 192. ameer berkata:

  mohon izin menggunakan ayat2 di atas..semoga tuan diberikan keberkatan kerana berkongsi ilmu..terima kasih

 193. zainal berkata:

  Assalamulaikum..
  Mohan izin mengamalkan doa ini

 194. nudin berkata:

  saya ingin mengamalkan doa ini, mohon restunya.

 195. solleh berkata:

  Mohon Iain mengamalkannya moga2 is berkesan dan Berke Alan amin

 196. Mohd Kasim berkata:

  Salam.Mohon ijazah dari tuan untuk saya mengamalkan doa doa menguatkan zakar dan tenaga bathin di atas.

 197. Naza berkata:

  Mohon izin untuk amalkan

 198. salleh berkata:

  Assalamualaikum wbk
  saya salleh mengucapkan jutaan terima kaseh ka hadrat ALLAH SUBHANAALLAH kerana telah memberi ilmu yang amat berguna kapada tuan dan Alhamdulillah tuan tiadak menyimpan ilmu untok di-amalkan oleh sebahagian suami2 yang akan mereka lakukan demi m,enjaga kerukunan rumah tangga yang bahagia.
  Amin terima kaseh

 199. salleh berkata:

  assalamualaikum wbk
  mohon berikan keizinan saya untok mencuba-nya
  tkaseh

 200. zaki berkata:

  mohon ijazah dari tuan puan web untuk saya amalkan, bismillah. terima kasih tuan

 201. faizly berkata:

  Assalamualaikum..Terima Kasih..izinkan saya mengamalkannya…

 202. munir berkata:

  assalamu’alaikum, minta izin pula aku mau mengamalkannya. terimakasih semoga Allah mengijabah, amin

 203. Harapan Tinggi berkata:

  Assalammualaikum
  Minta izin amalkan amalan ini utk diri sndiri kearah amalan yg diredhai Allah.
  Ribuan terima kasih

 204. martius berkata:

  assalamualaikum, minta izin untuk amalkan doa serta kaedah tersebut.

 205. Rsln hssn berkata:

  Teknik ni dah lama aku pakai dan berkesan ,rumahtangga pun bahgia..iaitu..beli minyak lintah yang ori dan suruh isteri urut zakar tu (bukan kau yang urut sendiri )….syaratnya isteri mesti urut dengan penuh kasihsayang bukan main – mian atau buat-buat lawak bodoh sambil mengurut ..cara urut sukahatilah macam mana pun ..mana arah pun boleh…. selamat mencuba .

 206. Anuar berkata:

  Izinkan saya amalkan doa2 ini..

 207. madah putra berkata:

  Asswrwb, mohon ijin dari tuan untuk mengamalkan asma Allah ini, semoga Allah membalas dg yang lebih baik dan lebih banyak bagi tuan.

 208. asep s berkata:

  Qobiltu.Izinkan saya mengamalkan do’a ini.semoga Allah meridhoi

 209. wan berkata:

  Assalamualaikum. Mohon kebenaran utk amalkan. T. Kasih

 210. Mikhael Kia berkata:

  Makasih Bro… Apa boleh diijasahkan ke saya semua doa ini?

 211. insan biasa berkata:

  minta izin utk di amalkan

 212. wan berkata:

  Boleh sy bhubung dgn tuan..izinkn sy mgamalkan doa diatas

 213. azlan salleh berkata:

  minta izin tuan

 214. azmil berkata:

  assalamualaikum …. saya juga mohon untuk mengamalkan doa yang diberi … terima kasih atas perkongsian tuan

 215. Muh.Ilyas berkata:

  Izinkan saya mengamalkan do’a ini.semoga Allah meridhoi

 216. rosli berkata:

  Mohon Izin tuan untuk mengamalkan doa doa diatas.

 217. syed rahim berkata:

  salam minta izin untuk amal kan apa jua doa yang diperturunkan oleh tuan…minta halal kan

 218. firdaus berkata:

  asalamualaikom tuan,mintak izin mengamalkan semua doa y tuan post

 219. ASS berkata:

  Kalau boleh doanya di jawikan ditakuti salah baca tidak sama

 220. salam minta izin mengamalkan nya

 221. hamba allah berkata:

  Minta izin untuk mengamalkan ilmu pinjaman Allah ni…terima kaseh

 222. rosli berkata:

  saya ingin menanya kan adaka
  DOA untuk memanjang kan zakar ..

 223. mohd berkata:

  Assalamualaikum. Tq dengan ilmu yg diberi. mohon kebenaran untuk diamalkan.

 224. Salim berkata:

  Terimakasih di atas berkongsi,insya Allah akan saya amalkan dan d makbulkan dan anda juga merestukan.amin.

 225. Hisyam berkata:

  mohon izin untuk amalkan doa dan teknik ini

 226. Abdul Rashid Bin Haji Mohd Tahir. berkata:

  Assalamualaium tuan.
  Mohon izin untuk mengamalkan doa-doa ini.

 227. Mohd Alim berkata:

  Assalamualaium
  Mohon keizinan untuk mengamal doa ini TQ 😉

 228. kamal berkata:

  MOHON UNTUK AMALKAN. T KASIH

 229. eyd berkata:

  Tiada urusan yang lebih penting kah lagi selain ngurusin nafsu seks serapah mu ni..
  Apa daa, doa2 lagi lah sekalian.
  Dari mana doa2 sebegitu semuo nya tuh….?
  Dari Al Quran ke?
  Apa bende la…

 230. poei berkata:

  Mohon keizinan untuk mengamal doa ini TQ

 231. a.sibly berkata:

  Mohon di izin kan untuk di amalkan

 232. mohammad berkata:

  Assalammualaikum mohon keizinan untuk saya mengguna dan nengamalkan doa ini. Mohon juga mendoakan utk saya.
  Terima kasih

 233. herry berkata:

  Ingin kuat brsetubuh

 234. Muhammad berkata:

  Mohon izin menggunakan doa ini

 235. Ibrahim Muhamad berkata:

  Salam.Mohon izin mengamalkan ilmu ini

 236. zul berkata:

  Assalamualaikum..
  Minta izin untuk amalkan doa2 ni..
  Terima kasih tuan..

 237. zul berkata:

  Assalamualaikum
  Mohon untuk amalkan doa2 ni..
  Terima kasih tuan

 238. Sharip Abas berkata:

  Sharip ssays:
  27.11.2014
  Assalamualaikum Tuan, Mohon izin untuk amalkan doa2 ini..
  Mudah2an sama2 kita mendapat keredhaan, kerahmatan dan keberkatan dari Allah…Amiin Jazakallah…

 239. Dadang z berkata:

  Assalamualaikum.
  Mohon izin mengamalkan ilmu ini
  Qobiltu kiai

 240. zaiha85 berkata:

  asalamualaikum minta izin untuk mengamalkannya

 241. hamba Allah berkata:

  assalam minta izin untuk mengamalkan nya

 242. saharudin berkata:

  salam,,minta izin untuk ilmunya…

 243. ZURAIDA berkata:

  SALAM …memohon keizinan untuk mengamalkan doa ini untuk diri saya.Terima kasih tidak terhingga…

 244. moan berkata:

  assalamu alaikum terima kasi amalannya mohon ijin untuk amlannya

 245. Jack berkata:

  Assalamualaikum?. mohon izin untuk mengamalkan.. mohon maklumat, ayat atau surah apa untuk terapi ganguan sihir seksual (2). dalam jawi.. TQ

 246. sky berkata:

  assalamualaikum..sy pun ingin mntk izin untuk mengamalkan doa2 dan amalan2 yg tuan kongsikan. terima kasih..wassalam

 247. Syukran jazilan ;) berkata:

  Assalmualaikum, tuan admin.
  Minta izin untuk mengguna ilmu yg dikongsi di atas. Terima kasih.

 248. Rahmat.z berkata:

  Assalamualaikum, mohon ijin mengamalkan moga2 bermanfaat

 249. Mohon izin mengamal doa2 tersebut

 250. Mohd. Hairy mohd Changgong berkata:

  Asalammualaikom saya Hairy mohon untuk mengamalkan ayat ayat yang telah di perturun ya semoga mujarap atas bantuan anda

 251. Moreno berkata:

  asalamualikum . minta izin dan ijazah dr ust untuk amalkan doa2 tersebut

 252. syarif berkata:

  as salam,
  petua yg no. 7 jika diamalkan akan ambil masa berapa lama untuk melihat keberkesanannya
  mohon penjelasan

 253. syarif berkata:

  as salam,
  petua yg no. 7 jika diamalkan akan ambil masa berapa lama untuk melihat keberkesanannya
  mohon penjelasan ya tuan

 254. M. Noor berkata:

  Assalamualaikum!!.. Minta izin amalkan dan ajarkan doa penguat zakar (3) kepada yang memerlukan atau kepada sesiapa yang di rasakan perlu..
  (Diharap Tuan sudi Izinkan)

 255. Assalamualaikum…. mohon izin dan restu untuk mengamalkannya… terima kasih

 256. Minta izin mengamal semua doa2ini

 257. Hj Khalid berkata:

  Terima kasih dan abang akan amalkan doa yg diberi.
  Alhamdulillah, sy diperkenalkan oleh sahabat saya dgn satu cream dari ramuan Doktor Pakar Sakit Tuan, selepas 2 hari saya lumur saja di bhg alat sulit, dah dpt rasa muda semula bila pepagi bendera saya terpacak nyanyi lagu negaraku, bini pun dah tak komplen sebab bila bersama, tahan lebih lama kadang2 sampai letih belum masih tamat permainan. Saya kini dah langgan dengan beliau melalui pos sahaja..pd yg berminat boleh whtatsapp no ni moga membantu kalian semua 0192798959

 258. hamba allah berkata:

  Asalam.. mnta izin untuk mengamalkan nya.

 259. sedie berkata:

  assalaimualaikum..saya mohon dapat keizinan untuk mengamalkan doa doa yang tersebut.

 260. Andi Awaluddin berkata:

  Assalamu Alaikum wr. wb… mohon izin men kopy untuk saya baca dan mengamalkan… Inza Allah

 261. zuhairi berkata:

  KHASIAT BUAH TUNJUK LANGIT

  Swietenia Atau pun dipanggil buah tunjuk langit merupakan genus pokok dari keluarga chinaberry, Meliaceae. Genus ini dinamakan sempena nama seorang doktor Austria – Belanda Gerard van Swieten (1700-1772).

  3 BAHAN AKTIF PENTING

  FLAVONOIDS daripada kandungan khasiat buah tunjuk langit semakin terkenal di kalangan para saintis dunia dengan keupayaannya meninggikan dan meningkatkan taraf kesihatan manusia. Ia terdapat di dalam pelbagai jenis tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan termasuk tumbuhan herba yang dikenali ramai iaitu Ginkgo biloba dan Eurycoma longifolia (Tongkat Ali). Bahan Flavonoids yang tinggi di dalam buah Mahogany mengandungi bahan enzim semulajadi yang dapat merangsang pembukaan pembuluh darah bagi melancarkan perjalanan darah ke seluruh badan serta membekalkan nutrisi dan oksigen lalu bertindak sebagai enzim anti- pengoksidaan.

  SAPONINS adalah enzim semulajadi yang wujud di dalam khasiat buah tunjuk langit seperti sabun atau pelincir yang membantu melicinkan perjalanan darah keseluruh tubuh badan. Saponins di dalam buah Mahogany dapat mengurangkan lemak dan kolesterol pada dinding saluran darah bagi melancarkan perjalanan darah. Keadaan ini akan membantu menguatkan fungsi jantung di mana peningkatan sistem imuniti dan pengurangan tahap pembekuan gula dalam darah akan berlaku. Kandungan bahan Saponins yang tinggi ini juga boleh didapati di dalam makanan herba yang disanjungi dunia iaitu herba Ginseng Panax.

  BITTER ALKALOIDS di dalam Buah Tunjuk Langit ada unsur organic yang mempunyai sifat perubatan semulajadi. Buah ini adalah amat pahit jika dimakan begitu sahaja. Rasanya pahit adalah disebabkan oleh kandungan bitter alkaloids yang tinggi di mana ia membuatkan darah di dalam badan berasa pahit dan membantutkan pertumbuhan pelbagai jenis virus dan bakteria yang menjadi penyebab utama kepada pelbagai jenis penyakit. Ini akan membantu pembinaan secara matang sel-sel darah putih di dalam tubuh manusia untuk memperkukuhkan sistem imunisasi tubuh badan bagi menghalang dari serangan organisma-organisma yang tidak baik.

  Fungsi-Fungsi Utama Flavonoids

  Mengurangkan tahap gula dalam darah
  Menyeimbangi kandungan gula dalam darah
  Memperbaiki kelancaran peredaran darah
  Menyingkirkan redikal bebas dalam tubuh badan
  Memperbesarkan dan menguatkan keanjalan saluran darah
  Mengurangkan kandungan kolestrol yang tidak baik di dalam darah

  Fungsi-Fungsi Utama Saponins
  Mempertingkatkan daya tubuh badan (daya imuniti)
  Merangsangkan perembesan insulin dari pankrias
  Mempertingkatkan fungsi pembinaan darah
  Menangani kekejangan otot di dalam saluran pernafasan
  Melancarkan sistem saluran pernafasan
  Mempertingkatkan daya penghasilan sperma kaum lelaki
  Memperbaiki sistem peredaran darah
  Menyah toksid dalam badan (detoksifikasi)
  Mengelakkan kemabukan dan keracunan
  Mententeramkan fikiran dan otak

 262. zuhairi berkata:

  Salam…Sy ada menjual buah tunjuk langit gred A..sekitar 250 biji sehinga 300 biji sebungkus harga cuma rm30….cepat dan pantas sy hantar guna kan pos laju.call or msg sy xpun wasap sy kt 0174687570(mohd zuhairi)

  Kebaikan buah tunjuk langit terlalu banyak…melancarkan darah…buang angin..pulih kn tenaga batin untuk lelaki..meningkatkan tenaga dan mencergaskan badan bagi lelaki dan wanita yang berumur berkesan lebih hebat berbanding tongkat ali…mencuci buah pingang..kurangkn kolestrol..menurunkan darah tingi..buah ini selamat di makan…rahsia rahsia orang terdahulu untuk kekal sihat..berasal dari pohon mahogany di dalam hutan

  Buah tunjuk langit mempunyai nilai perubatan yang tinggi, disahkan melalui kajian saintifik oleh ahli Biokimia Amerika, Dr Larry Brookes (1996). Kebelakangan ini ia telah digunakan oleh pakar perubatan dan doktor dalam bidang perubatan dan diiktiraf sebagai antara makanan kesihatan terbaik.

  Buah yg sy jual adalah asli…bukan pil bukan kapsul tapi dalam bntuk biji2 kuaci mahogany….sehari cukup sebiji untuk kesihatan.sesiapa pun boleh amal kan…
  Keluaran sy adalah asli..nama syarikat sy JUTAWAN HERBS NO PENDAfTARAN SYARIKAT SAYA PG 0346818-W NAMA PEMILIK MOHD ZUHAIRI BIN NOORDIN

 263. mohamed Razin mohamed berkata:

  As salam Tuan,mintak izin untuk mengamal kan DOA DOA yang diperturun kan,selamat as salam

 264. Shahrizal berkata:

  Salam tuan tanah.. minta izin untuk mengamalkan doa2 nie..

 265. kamall berkata:

  Mohon untuk diamalkan

 266. Mazuki berkata:

  As salam Tuan, Minta izinkan untuk hamba mengamalkannya.

 267. Rosdi berkata:

  salam tuan….mohon izin utk saya amalkan doa penguat zakar

 268. Pakcik Man berkata:

  Assalam.Mohon izin utk copy dan amalkan semua doa tu

 269. man berkata:

  minta izin untuk mengamalkannya.

 270. Jamil berkata:

  Mohon diizinkan untuk mengamalkan

 271. ARI LAKSONO berkata:

  insyaallah diijabah

 272. zam berkata:

  Assalammualaikum…mohon di izinkan utk mngamalkn doa ini sahabat….

 273. amranhaq berkata:

  Aslmkm
  Minta izin amalkn ilmu di atas..

  Tma ksh

 274. ahmad berkata:

  Qobiltu, mohon ijazzah mengamalkannya

 275. al walid berkata:

  alhamdulilah…izin mengamalkan nya

 276. miral ahmad berkata:

  Assalamu alaikum wr.wb
  Sy minta izin utk mengamalkan doa² ini guru
  Semoga bermanfaat.
  Wassalam

 277. miral ahmad berkata:

  Assalamu alaikum
  Mohon izin utk mengamalkan doa ini

 278. noerrokhim berkata:

  Assalamualaikum…..terima kasih atas doa-doa yang anda tag ini….Mohon izinnya untuk mengamalkannya…jazakallahu khoiron
  wassalamu alaikum

 279. khalid bin hassan berkata:

  say
  a mohon share dan beramal dengan nya

 280. Amat berkata:

  Minta izin tuan utk amalkan nya.

 281. Zaki berkata:

  Assalam …
  Mohon diizinkan untuk mengamalkan

 282. razalie berkata:

  assalamualaikum…..saya ingin meminta izin untuk gunakan ayat2 ni….

 283. saya berkata:

  minta izin ya untuk kegunaan diri. terima kasih

 284. Azman berkata:

  Asalamaualikum. tuan sy minta ijazah dan izin utk amalkan doa tersebut

 285. fadly berkata:

  Assalamualaikum
  Mintak izin buat diamalkan,,
  Terimakasih..

 286. datay rahmad berkata:

  Assallamuallaikum, minta ijin dan minta ridho untuk mengamalkan doa2nya. Semoga bermanfaat.

 287. ALI berkata:

  Assalamualaikum tuan, minta izin diamalkan kepada diri dan seluruh ahli keluarga saya . Moga Allah memudahkan urusan tuan dunia dan akhirat, Amin

 288. abang seng berkata:

  Izinkan saya amal ayat ini

 289. izwan berkata:

  asskum….saya minta izin untuk amalkn doa ini…dan juga mohon diizinkan

 290. rosi laga berkata:

  assalammu’alikum, izinkan saya mengamalkannya….
  terimakasih

 291. rosi laga berkata:

  assalammu’alaikum, izinkan saya mengamalkannya..
  terima kasih

 292. Rafi berkata:

  Salam minta izin hamba guna kn amalan oni tuan

 293. Mood berkata:

  Assalamualaikum, minta izin mengamakannya

 294. nur berkata:

  Terima kasih petuahnya.
  Minta izin tuk mengamalkanya

 295. nur takiyan berkata:

  Salam ceria…
  Minta ijin tuk mengamalkanya

 296. syarziq berkata:

  Asalamaualikum. tuan sy minta ijazah dan izin utk amalkan doa tersebut

 297. ari hasim asari berkata:

  Terima kasih mudah2an menjadi berkah

 298. Muhd Shukor Adam berkata:

  Assslamualakum. Tuan yg berbagia saya mohon untuk amalkan doa2 ini, dan halalkan kepada saya di dunia dan akhirat.

 299. Zrin berkata:

  Assalam…
  Minta izin utk mengamalkanya

 300. mazlan berkata:

  assalamualaikum…
  mhon izin utk amalkannya..semoga semuanya mendapat manfaat dan kebaikan

 301. din berkata:

  assalamualaikum tuan, saya mohon izin utk saya amalkan doa-doa dan ayat-ayat ini, terima kasih tuan.

 302. din berkata:

  Asalamaualikum. tuan sy minta izin utk amalkan doa tersebut. terima kasih.

 303. cmayau berkata:

  mohon izin copy info..terima kasih

 304. awe berkata:

  mohon izin diamalkan

 305. Solehin berkata:

  Assalammualaikum mintak izin yer

 306. HALIM ABDULLAH berkata:

  Assalam.Mohon izin utk copy dan amalkan semua doa tu

 307. Adnan ismail berkata:

  Salam tuan, mohon keizinan untuk amalkan semua dos dan tip

 308. abdulnaser berkata:

  Assalamualikum. Saya mohon ijin utk amalkan doa tersebut

 309. Assalamualaikum…doa kuatkan zakar (2) tu ada perbezaan bacaan pd tulisan jawi dan rumi..mana satu yg btl yg jawi or yg rumi
  Contohnya :
  1.Jawi=wtakdi
  1.Rumi=watakzi

  2. Jawi = wlahmi
  2. Rumi=walhmi

  3. Jawi= kodoita
  3. Rumi=kozoita
  Mohon penjelasan

 310. Andi berkata:

  mohon izin untuk mengamalkannya

 311. khuzaimie berkata:

  Assalamualaikum….
  Saya mohon izin utk mengamalkn doa ini

 312. Rosman berkata:

  Mohon diberikan maksud utk setiap doa itu semoga mudah difahami lagi

 313. hooseen berkata:

  Sy teruja utk mengamalkan nya

 314. zaidi berkata:

  Assalam..minta izin untuk mengamalkan doa ini..inshaallah..amin..tq

 315. Ahmad berkata:

  Assalamuaikum.Saya mohon izin utk copy dan am allan semua doa tu

 316. Ahmad berkata:

  Assalamuaikum.Saya mohon izin utk copy dan amalkan semua doa tu

 317. amir berkata:

  minta izin amalkan doa ini

 318. Yusoff Bin Ahmad berkata:

  Saya mehom izin mengemalkan doa ini Insyaallah

 319. Iwan karo berkata:

  Ass saya minta izin untuk mengamalkan semua doa ini..??

 320. ABT berkata:

  As salam.tuan izin kn sya amalkn amalan nya.tq

 321. ABT berkata:

  As alam tuan izin share

 322. yus berkata:

  salam, mohon izin untuk mengamalkannya

 323. yus berkata:

  mohon izin untuk diamalkan

 324. yus berkata:

  mohon izin diamalkan

 325. Sha'adon berkata:

  Assalamualaikum. Saya mohon ijin dan doa restu dari tuan untuk saya amalkan doa tersebut diatas.

 326. AHMAD berkata:

  Assallamuallaikum, minta ijin dan minta ridho untuk mengamalkan doa2nya. Semoga bermanfaat.

 327. shafiq46 berkata:

  Assalamualaikum ade pantang larang x untuk semua ilmu di. Kalu la doa ni jatuh pda tngan org yg pakai DOA ni untuk hbgn suka2 bkn yg sah….? Adakah bahaya kepada si dia pembaca doa tadi

 328. shafiq berkata:

  Assalamualaikum ade pantang larang x untuk semua ilmu di. Kalu la doa ni jatuh pda tngan org yg pakai DOA ni untuk hbgn suka2 bkn yg sah….? Adakah bahaya kepada si dia pembaca doa tadi

 329. Perindu sepi berkata:

  Setiap doa mahukan kefahaman dan terjemahan ayar agar pengamal tahu apa yang dibacakan

 330. Nazir berkata:

  Boleh dotulos dlm bahasa jawi tak doanya. Saya khuatir tersilap baca.

 331. Khairul berkata:

  Assalamualaikum, minta izin mengamakannya

 332. Shah berkata:

  Assalamualaikum.. tq atas perkongsian.. mohon izin utk diamalkan

 333. Basyir berkata:

  Assalamualikum tuan yg mulia mohon izinkan hamba amalkan ayat tersebut.

 334. Saidi berkata:

  Asallamualaikum,mimta izin untuk amalkan doa ini.

  Balas

 335. Awang Suhaili berkata:

  Assalamualaiku Tuan…
  Saya mohon keizinan mengambil doa-doa penguat zakar dari tuan. Tk

 336. ijan berkata:

  assalamualaikum…mohon izin untuk amalkan doa tersebut

 337. Jay Dee berkata:

  Assalam.Mohon izin utk copy dan amalkan semua doa tu

 338. dani sanip berkata:

  Ijinn tuq amalkan yaaa,,,moga yg nulisdiberikan brokhnya dan pnjg umur aaminn

 339. che aziz bin dollah berkata:

  Salam…mohon izin mengamalkan doa2 tersebut dan minta diijazahman. terima kasih byk2

 340. helmi herman berkata:

  Assalamualaikum tok guru minta izin sya mengamal bacaan doa2 ini semoga kita sama2 fapat manfaat

 341. Mohd ali berkata:

  Mohon share dan izinkan saya mengamalkanya.

 342. Mohd ali berkata:

  Saya telah amalkan lebih sebulan tapi biasa aja tiada beza kenapa ya

 343. sakri berkata:

  Assalamualaikum.mohon keizinan utk copy dan amalkan doa ini,semoga tuan yang sudi berkongsi ilmu dan doa ini mendapat rahmat kebaikan di dunia dan akhirat diatas perkongsian ini..

 344. Dzulkarzie berkata:

  Mudah mudahan bermanfaat

 345. rahmadhashim berkata:

  assalamualaikum Tuan .. mohon izin utk amalkan doa ini

 346. fadly berkata:

  assaalamu alaikum ,,,
  mohon diberikan izin utk saya buat amalan bagi diri,juga terimakaseh banyak2 buat tuan,,,wassalam

 347. Shakir Shahrawi berkata:

  Jangan amalkan sebab ayat2 yang di dalam bahasa arabnya tak betul. Orang yang tulis ni tak tahu bahasa arab.

 348. celapakmai berkata:

  Assalamualaikom, sy mohon izin untuk amalkan

 349. ilham berkata:

  Asalamu’alaikum, mohon izin untuk mengamalkan, semoga makbul

 350. Abdul berkata:

  Aslkm, mohon ijin tuk mengamalkannya

 351. Alias saad berkata:

  Insyallah…..minta izin ustaz untuk saya mengamalkan doa2 ini…..terima kasih

 352. de sumarna berkata:

  Qobiltu ustad mohon izin untuk di amalkan

 353. Sen berkata:

  Izimkan saya beramal

 354. MOHD KAMAL berkata:

  ASSALAAMUALAIKUM MINTA IZIN YA UNTUK AMAL DAN GUNAKAN.ATAU SHARE DENGAN SESIAPA.DI HARAP ENCIK MENDAPAT PAHALA SEBAIKNYA JUGA.

 355. Sharani berkata:

  Mohon untuk di amalkan
  Terimakasih

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s