Hukum Hisap Kulum Zakar Suami

Isu ini agak sensitif sedikit tetapi setiap pasangan suami isteri harus tahu mengenai perkara ini. Ia adalah mengenai hubungan suami isteri iaitu tentang masalah hubungan batin. Bukan semua isteri ingin atau sanggup mengisap zakar suami. Ini kerana adakalanya si isteri amat geli bila melihat zakar apalagi untuk menghisapnya ada juga para isteri tidak mengetahui bahawa ianya boleh dilakukan.

Hukum mengisap zakar suami adalah harus. Jika ia tidak memudaratkan isteri dan mendapat persetujuan daripada isteri. Tetapi jangan sampai tertelan air mazi kerana air mazi itu adalah najis.

Isteri diumpamakan tempat untuk kita bercucuk tanam. Datangilah si isteri dari mana arah yang anda suka asalkan bukan ditempat yang haram.

Memang seronok jika “pemanasan” dilakukan dengan isteri mengisap zakar suami. Tetapi ia harus disetujui oleh kedua-dua belah pihak.

Si suami perlu bijak bermain psikologi dengan isteri. Wanita tidak suka apabila dirinya dipaksa. Oleh itu anda boleh memujuknya dengan mengatakan jika si isteri mengisap zakar ia akan memberikan kepuasan yang ekstra untuk anda.

Ada juga bagi sesetengah wanita, zakar itu amat mengelikan buat mereka. lebih-lebih lagi jika zakar tersebut berwarna hitam dan ada kupasan kulit mati. Oleh itu sediakan zakar anda sebersih-bersihnya sebelum menyuruh isteri anda mengisapnya. Basuh zakar dengan sabun agar baunya harum.

Suami tidak boleh tiba-tiba sahaja datang dan menyuruh isteri anda mengisap zakar anda, tetapi perlu ada kata-kata “pembuka”. Bergurau senda terlebih dahulu dengan isteri kemudian bagi rangsangan luar seperti payudara dan klitorisnya. Apabila isteri sudah agak leka dan ‘hanyut’ barulah menyuruhnya mengisap zakar anda.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Hukum Hisap Kulum Zakar Suami

 1. anord berkata:

  bes per….kami sllu buat posisi 69.dan kami sme2 puas..

 2. wan zainab berkata:

  hal ini agak jijik bagi saya, apakah hanya kerana untuk memuaskan nafsu semata sanggup menggunakan mulut isteri. mulut yang digunakan untuk berzikir kepada Allah diletakkan ditempat yang keluar najis…sungguh mengaibkan, Pada fikiran saya RAsulullah tidak melakukan itu semua…janganlah terlalu mementingkan nafsu wahai para lelaki. bagi saya orng yang sanggup menyruh isteri melakukan perkara ini adalah orang yang gila seks

 3. DEEPTHINKER berkata:

  Hmmm, it is disgusting, if you take it that way.. but its better rather than leading your spouse to do it with someone else, in a forbidden way (haram)… I’m really against that, doing that is for sex maniacs and saying that, men should not prioritize sexual desire.. ^__^ so then where should we point our sexual desire to?

 4. Jamalaudin berkata:

  sesuatu itu hendaklah dengan hukum hakam yang halal,, diredhai untuk zuriat yang baik dan beriman.

 5. Gemu Ching berkata:

  Susah isu ni. Saya secara peribadi tak akan suruh isteri buat begitu. Merepek sangat bunyinya…. Tapi cerita orang berbeza-beza. Contoh, ada orang bukan Islam biasa begitu. Bila dah peluk Islam, ini adalah antara kemusykilan mereka. Boleh kah kita jawab haroom, jijik dsb fasal kita rasa jijik? Tu tak kira lagi saudara fasik kaki maksiat bila dah taubat, kawin elok-elok, tapi terasa nak buat gitu…bila dia tanya, kita kata haram pasal kita tak suka? Ye kita tak suka, tak beradab dsb… jangan dilupa, dia bekas kaki maksiat, dari nak jadi baik, terus jadi fasik balik, mengenang kegemarannya yg ‘haram’ mengikut pendapat kita itu. Jadi janganlah kita ingat dalam dunia ni, semua orang cerita sama macam kita. Antara yg tahu sangat hal ni adalah Dr. Yusuf Qaradawi, tak caya tanya beliau….macam-macam keadaan ummat yang pelik-pelik, beliau kena fikir hukum terbaik. Sekali lagi, saya fikir tak patut perbuatan begitu. Tapi semua orang dalam dunia bukan klon saya, yang nak fikir sama macam saya.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s